Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- petipetya: Nagy chili topic. :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
fm!
tag
válasz
Kisherceg85
üzenetére
Már lehet kapni 7577-et, egyelőre csak itt találtam:
radium.huÉn jelenleg még egy Inspiron 1720-at hajtok, pont 10 éve vettem, de azóta is 1,5 órát (!) bír az akksija, a 17"-es kijelző ellenére. Raktam bele SSD-t, plusz RAM-ot, tökéletes gép még ma is. Viszont kellene nagyobb proci teljesítmény, marhára nehéz is (szinte minden nap hurcolászom), így ideje lassan nyugdíjazni.
1 éve nézegetek már Dell laptopokat (csakis újban gondolkozom), de egyszerűen nem találom az utódját.15,6" méretben nekem már a FullHD is túl kicsi betűket eredményez, átméretezve meg tuti elcsúszik egy csomó program. 17"-es méretben viszont nincs olyan, amiben HQ proci lenne, vagyis van, a Precision sorozatban, de azért 1 misit nem fogok rá áldozni, hiába csak 10 évenként cserélek gépet. Csak matt kijelző jöhet szóba, általában nappal dolgozom világos irodában. Az se túl nagy baj, ha az idei Call of Duty-t ki tudom próbálni, de nem szempont, évek óta nem volt időm játszani.

Ha van valami ötlet szívesen veszem, 500 000 Ft-ot rá tudnék dobni, de többet azért nem szeretnék.
-
soldi3r
veterán
válasz
Kisherceg85
üzenetére
En a laptop kijelzovel nem foglalkoznek, mert a 15" a szuk keresztmetszet. 23-24"-on mar lehet melozni.
Illetve az Inspiron sem hasonlithato ossze a Precikkel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gitáros topic
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- További aktív témák...
- ASUS X571GT 15.6 GAMER LAPTOP
- Lenovo T14 (Intel Core I5 32Gb DDR4 512Gb SSD) laptopom eladó kifogástalan műszaki állapotban!
- HP OMEN 17 // RTX 3070 Ti // i7-12700H // 16GB RAM // 1TB SSD
- Villámgyors 11.gen Core I7 Lenovo T14 S gen2 32Gb DDR4 rammal és 512 Gb SSD-vel eladó!
- Garanciális // dobozos // MSI KATANA 15 B13V // i7-13620H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3591
- Huawei Quidway S5324TP-SI-AC - 24G, 4SFP, L2, managed switch
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő