Hirdetés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ricshard444: iPhone 17 Pro Max - Kedves téglám
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
frizso
senior tag
Szia gollum!
Én is azt hittem, hogy ez így van, de nem. A világgarancia az nem világgaranciaMilyen hülye dolog ez
Beszéltem a HRP-vel, akik mellesleg nagyon segítőkészek voltak
Elmondták, hogy az a gari csak a világ bizonyos részére jó (amerika, európa...) át kell hozni a garit az adott régióba, ezt neten keresztül meg lehet tenni, pár nyomtatvány kitöltésével. Ezután kapsz egy visszaigazolást (természetesen az eredeti garipapír is kell) amivel be kell menni a HRP-hez ahol átnézik a géped, hogy megfelel-e a gyári konfigurációnak és ha minden rendben van, akkor átvállalják a garanciát!!!
Az óradíjról meg annyit, hogy 9k+áfa
Ez kicsit mellbevágó főleg, hogy a notikat nem szerelik meg egy óra alattAzt is megkérdeztem, lehet e a külföldi notikra itthon garit bővíteni. A válasz igen lehet, két garancia létezik:
-alkatrész, ez két évre 19+áfa (kb), de itt a szervízdíj az egyén költsége
-teljeskörű, ez két évre 29+áfa (kb), itt mindent a szervíz áll
Lehet garanciát venni olyan Dell notira is amin már lejárt a gari!!!!
A bökkenő az, hogy az új garanciát, az eredetileg lejárt garitól kell megvenni. Azaz, ha valakinek lejárt a garija 2006.10.11-én az is vehet rá + 2 évet, de csak 2008.10.11-ig lesz garancia a gépén!Gondoltam ezt megosztom mindenkivel
-
amol
addikt
Esetlegesen nem olvastam, hanem mint írtam, speciel telefonon beszéltem a HRP-vel és ott mondták el mi a helyzet. De ez hónapokkal ezelőtt volt.
Emellett többen megerősítették itt is akkor.
Ha azóta van változás akkor hurrá, de nem kell ezért nekem esni. És igen, kérlek írd le halálpontosan mert többen szeretnének hozni kintről gépet és eddig nem volt tiszta. Ha megtennéd hogy rákérdezel Svájcra is, külön hálás lennék.thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- Jövőre jósolják a memóriahiányt, ami egy évtizedig is fennmaradhat?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- E-roller topik
- Autós topik
- BMW topik
- Energiaital topic
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Laptopok javítása,telepítése,bővítése,gyorsítása,teljes körű szervizelése
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 7 5800HS RTX 3060 16GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe gar
- Dell latitude 5411 i5-10400H/8gb ddr4/250gb m.2/ töltő ( szépséghibás laptop)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3555,100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! LG 24GM79G-B 24 144Hz FHD TN 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest