Hirdetés
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
- 

zetzza csendes tag válasz  zetzza

üzenetére zetzza

üzenetérefontos, hogy ezt a megoldást én csak Win 8.1 Pro-n próbáltam, meg a többi ember is, akinek a Dell-es fórumok alapján működött a dolog, mivel Win 7 és 8-hoz eltérő verziószáma van az Intel A00 drivereknek, nem tudom, hogy ez a megoldás azoknál is működik-e továbbá van valaki, akinek elvileg a következő párosítás is működik, vállalkozó szelleműek kipróbálhatják, nekem még nem volt rá időm (szintén Windows 8.1-et használó emberke tanácsa): 1. mindkét VGA driver-t leszedni blabla 
 2. Dell-től felrakni az A01-es Intel driver-t
 3. Guru3D-ről felrakni a 13.12-es Mobility Intel SG Fix-es moddolt drivert (MEGA letöltés, ezt a linket adta meg hozzá)a tömörített állomány jelszava: www.notebookreview.co.kr fontos, hogy mivel ez moddolt driver, ezért ki kell kapcsolni a Driver Signature Enforcement-et (tehát telepítés csak saját felelősségre!) Dell-es fórum poszt, ahol írja az emberke, hogy neki ezekkel is működik: katt - fentről a harmadik, Roman-BV kommentje itt van a Guru3D-s fórum topik is a moddolt driverükről, ha valaki mégjobban szét akar nézni: yay 
- 

Diniboy aktív tag válasz  zetzza

üzenetére zetzza

üzenetérehi. nekem azt írja ki a DDU hogy nem kompatibilis az enduro-val még , te hogy szedted le vele a drivereket ? 3537em van, és nekem sem ébred fel , de legalább a a játékok faszán mennek  jelenleg intelböl A01 van fent, amdböl meg minden mindegy alapon felraktam a beta drivert, most már "eszközillesztő nem válaszolt majd sikeresen helyreállt" hibaüziket is dobál a gép jelenleg intelböl A01 van fent, amdböl meg minden mindegy alapon felraktam a beta drivert, most már "eszközillesztő nem válaszolt majd sikeresen helyreállt" hibaüziket is dobál a gép 
 szerk: ez az enduro egy akkora sz@r hogy hihetetlen , legalábbis ebben a dell féle tálalásban
- 

OverKiller tag válasz  zetzza

üzenetére zetzza

üzenetéreKöszönöm válaszod, megpróbálkozok akkor ezzel. Amúgy amikor feltettem a rendszert, első indításnál egy pár percig akadt elég magas szinten (meg is ijjedtem), de aztán villogtatott mindent és jó lett, aztán láttam, hogy minden magától feltett az audio driveren kívül, szóval esélyem nem volt arra, hogy megtiltsak neki bármit is. (Telepítésnél kikapcsoltam az automatikus frissítést) 
 Aztán a Catalyst-ba 3 menüpont volt, kerestem, hogy hol lehet átkapcsolni AMD kártyára, de sehol.. Aztán újraindítottam, kiírta hogy kell még egy újraindítás, és utána már ottvolt az összes menüpont ami kellett, játékoknál átvált, ezzel nincsen baj, csak ugye mint amit írtál is, a kijelző lekapcsolásakor vége mindennek. Illetve volt nemrég egy olyan effekt, hogy Tomb Raider-t letettem tálcára (Alt + TAB), majd visszahoztam, és fekete képen az egér megfagyott és semmire se reagált (monitor aktív volt, láttam az egeret is, de semmit nem csinált)
 Amint megkeresgéltem ezeket az illesztőprogramokat, jelzek! 
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen autót vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vezetékes FÜLhallgatók
- EAFC 26
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad P15s Gen2 i7-1185G7 / 16GB / 512GB SSD / T500 / Win11 Pro / EU Bill
- Eladó garancias hp victus rtx 3050ti
- Új 0km es GARANCIÁS asus tuf ryzen 7 7435hs rtx 3050 144hz
- HP Spectre x360 Érintős TERVEZŐ Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 128GB SSD I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- ÚJ ASUS ROG Hyperion GR701 E-ATX RGB Gépház
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

jelenleg intelböl A01 van fent, amdböl meg minden mindegy alapon felraktam a beta drivert, most már "eszközillesztő nem válaszolt majd sikeresen helyreállt" hibaüziket is dobál a gép
 jelenleg intelböl A01 van fent, amdböl meg minden mindegy alapon felraktam a beta drivert, most már "eszközillesztő nem válaszolt majd sikeresen helyreállt" hibaüziket is dobál a gép