Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: WELLPUR KVITA GF85 - JYSK - tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheProb
veterán
válasz
szabonagyur
üzenetére
Kicsit azér vegyünk vissza a lendületből...
Mikor is szídtam én a dellt? Csupán elmondtam, hogy aki eddig próbálta az említett modelleket caddy-vel egyik se volt jó. Azt meg ne akard nekem beadni, hogy ha ilyen infókat hallanál akkor te vennél 10x annyiért egy elvileg működő caddy-t. Továbbá az se normális dolog, hogy bármilyen másik gépet lehet használni beépítő kerettel csak ezeket nem.Továbbá attól, hogy ezt ehhez a szériához írják, még nem lesz DELL gyártmány.
-
somasz
addikt
válasz
szabonagyur
üzenetére
Lett linkelve a külön ehhez készített caddy, majd ha azzal lesz pozitív tapasztalat, olyat kell venni.
El kell fogadni, ha az univerzális keret nem tökéletes egy új szériához. Ez van. Kifejlődik ez is, mint a driverek.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- MILC felhasználók szakmai topikja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Napelem
- AliExpress tapasztalatok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- HP Victus 16 Gamer Laptop - Intel 11400H, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB NVME
- Dell Latitude 3310 13,3", Gold 5405U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7250 12" FHD IPS touch, i5 5300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dell Latitude 7470 14" QHD IPS touch, i5 6300U, 8GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo LOQ 15 gamer laptop, Ryzen 7 7840HS, RTX 4060, szép állapot 1 év garancia!
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- iPhone 13 128GB 92% (1év Garancia)
- Dji Osmo Pocket 3 Creator combo
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mikor is szídtam én a dellt? Csupán elmondtam, hogy aki eddig próbálta az említett modelleket caddy-vel egyik se volt jó. Azt meg ne akard nekem beadni, hogy ha ilyen infókat hallanál akkor te vennél 10x annyiért egy elvileg működő caddy-t. Továbbá az se normális dolog, hogy bármilyen másik gépet lehet használni beépítő kerettel csak ezeket nem.