- gerner1
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
blckhm
tag
válasz
sharkypeti #6426 üzenetére
Nekunk is nagy csalodas volt, par honapja rendeltunk toluk. Mi is inkabb mashoz hordjuk a penzunket.
-
blckhm
tag
válasz
Aftershock11 #6422 üzenetére
Nikosz +1, ugyanugy jo meg a Zeusz, a Greek Gyros es a Wassim is.
-
blckhm
tag
Friss élmények, Mad Dogs House: Nagyon finom és különleges szósz, jó adagok és - egyelőre - baráti árakkal finom gyros-t lehet pitában/tálban enni náluk. A csípős az tényleg csíp, csak óvatosan.
-
blckhm
tag
Igen, ertheto az is, a mi bevasarlasaink is joval dragabbak lettek az elmult masfel evben es tovabbra sem veszunk beluga kaviart Crystal pezsgovel.
Viszont ezek mellett is szembetuno az arnovekedes, nehol "fovarosi" arakkal (enyhe tulzas persze) uzemelnek jobbara kozepszeru helyek. Nem is rendelunk gyakran, miota elkajaltuk a SZEP kartyakat.
Mas: Ma megkostoltuk a Mad Dogs House-bol a gyros-t es azt kell mondanom, hogy nagyon finom. Kulon plusz pont a Kefalon szosz, ami laktozmentes igy paromnak sem kellett tartani tole. A csipos szoszuk is teljesen rendben van. Batran ajanlom, amennyiben utba esik a Sinai Miklos utca.
-
blckhm
tag
Szia!
Mi mostanában a Greek Gyros-ból és a Wassim-ból szoktunk enni, Aladdint lassan másfél éve nem ettünk a fent említettek miatt. Próbáltuk még az Avesztát (elmegy egynek), a Zeusz Gyros-t (a görög tál nagyon jó bár drága) meg a Chivi'z-t is (innen többet nem, nagy csalódás volt - sokkal jobbra emlékeztem, főleg ennyiért).
De azt a szintet, amit a régi helyen hoztak Aladdinék sajnos már semmi nem fogja visszahozni.
Ugyanitt én is kiváncsi vagyok, hol lehet még finom és kiadós gyros-t enni.
-
blckhm
tag
Régen a Hozé is jó volt, csak hamar eltűnt a színről. Mostanában a Melange-ból szoktunk nagy pizzát venni (szerintem jobb volt, amikor még Vespa), illetve a mikepércsi úti Dönerestől ha nem számít a szállítási idő.
Lehet, hogy csak pszichológia de mi jobban eltelünk ha nem két 32-eset rendelünk, nem mellesleg így 2 étkezés legalább le van tudva.
-
blckhm
tag
válasz
RandomName #6350 üzenetére
Egy idoben mi sokat rendeltunk toluk, de aztan nekunk tul sotlan lett a teszta igy abbahagytuk. Javult mar a helyzet? Feltet es izvilag szempontjabol rendben vannak amugy.
-
blckhm
tag
válasz
Scarabeus #6334 üzenetére
Azt is szeretjük, de a Wassim a favorit most, a vegyes tál miatt nem kell azon vacillálni, milyen hússal egyem.
Az egyetemi ételbár (Alibaba?) valahogy mindig kimaradt, nem tudtam, hogy egy tulaj üzemelteti őket. Ezek szerint akkor az sem rossz, egyszer majd kipróbáljuk.
-
blckhm
tag
Immár sokadik alkalommal rendeltünk a Wassim Ételbárból és jelenleg nekem ez a legjobb gyrosos a városban. Visszaadta a hitemet abban, hogy lehet jó ár/érték arányú gyrost venni Debrecenben, miután a mesefigurás gyrosos már nem hozza a régi színvonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- LG UltraGear Gaming Monitorok: ÁRZUHANÁS -30%
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- Bomba ár! HP Elitebook 8570P - i5-3GEN I 8GB I 180GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest