- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- DVB-T/T2/C+FM+DAB USB tuner stick
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: SYNTHONY - Darude Sandstorm (Live from Melbourne)
- GAI: Retro GPU-k mindörökké: a végleges koncepció, és a szereplők bemutatása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Nyuszit otthonra, kedvencnek!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ma egy meghívás miatt Debrecenben ettem egy gyrost olyan helyen, ahol sokáig nem hittem el, hogy ennyire rossz, és az évek alatt többször rápróbálva volt olyan, hogy inkább félbehagytam az étkezést, kidobva a kaját.
Ma a gyros alatti steak burgonya olyan szinten le volt krumplisóval tolva, hogy nem érezted a burgonya ízét,* emellett még BBQ-s ketchuppal is meg volt tolva,** mert ezek valószínűleg a klasszikus tradícionális görög étrend részei voltak kb spárta óta.De a többi része meg már majdnem jó is volt.
Kb akkora elhajlás, mint a Meteor féle, hogy ha ezt úgy árulják, hogy X étel, akkor lehet azt mondom hogy jó, de gyrosnak nagyon rossz volt.
A hús csirke volt, tipikusan kéreg nélkül, a sültség határán.A kiszolgálás viszont most jobb volt, mint több általam többre nézett helyen, hja és nost nem eldobtam a kaját undorral, hanem elcsomagoltattam. Kell a fájás.
*Kollégáknak kifejezetten ízlett. Nekem ízfokozó ízű volt.
** Amíg nem mondtam ki, hogy ebben egy vastag réteg indokolatlan BBQ ketchup van elhelyezve, addig fel sem tűnt nekik. Szoktak egyáltalán az emberek figyelni az ízekre? Gyrosban a BBQ-s ketchup kb olyan nekem, mint egy paradicsomos káposztán. Indokolatlan, és ételidegen alkotóelemhasználat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Latitude 7400 2-in-1 14" FHD IPS érintő i5-8365U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam magyar vbill gar
- Precision 7770 17.3" FHD IPS i7-12850HX RTX A3000 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S10e 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Poco M4 Pro 6/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 12s 8/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 PRO NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beszámítás! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest