Hirdetés
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- No Voice in the Galaxy
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Samus: Tomb Raider Remastered I-III
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Aktív témák
-
_seth_
veterán
válasz
P.Zoli22 #47854 üzenetére
Igen, későbbiekben tervezem egy kis robogó vásárlását és ezért is kérdeztem, hogy ez mitől nagytestű vagyis a kérdés pontosabban: mitől nagytestű egy 50-es szemre átlagos robogó csak éppen te árulsz egyet ezért írtam neked
És mert ugye látom ezeket a nagy 250-es robogókat meg még nagyobbakat és arra gondoltam nem-e az a nagytestű mert ezeket néztem eddig kis robogónak
-
kovy79
őstag
válasz
P.Zoli22 #47854 üzenetére
Ne hurrogd le, ha nem hülyeséget mond!
Valahol neked is igazad van, de szvsz a nagy test egy pl PCX 125-nél kezdődik. A maxi pl egy Burgman. Megkérdezhetsz bármilyen motoros szakit, biztos nem egy 90kg-s, 13"-os pöfögőt fog először említeni, mint "nagytestű robogó"! Egyébként amit árulsz, nagyon jó kis szerkezet, pár napig volt szerencsém hasonlóhoz. -
Irmscher 353
aktív tag
válasz
P.Zoli22 #47119 üzenetére
Antimatrix ismije ül ott, vagy nemtom, kije, de akárhányszor üzleteltem Antimatrixxal, mindig ott vettem át a cuccot. S egyszer kérdeztem, s szervízzel, meg talán tuninggal is foglalkoznak...
(Dózsa Gy. út, a volt Domus oldalában a panelházak alatt, az egyik garázsban...) -
yolan
őstag
válasz
P.Zoli22 #44723 üzenetére
Na kérlekszépen, az már nagyon nem oké, hogy alaptalanul elkezdesz sértegetni.
Te állítottál valamit, mégpedig, idézem "meg kell nézni az értékeléseimet aztán mindenki döntse el!". Erre én megnéztem, és mivel szerintem érdekes volt, hogy neked 1 darab értékelésed van, ProdyG-nek pedig több, gondoltam megosztom a debreceniekkel, mert itt hirdetsz, itt üzletelsz. Erre Te, elkezdesz engem jelzőkkel illetni. Pld, hogy beleugatok, illetve, hogy kevesebb agyam van mint egy kutyának. Na ez a kegyetlenül felháborító, bunkó pofátlanság. -
ProdyG
őstag
válasz
P.Zoli22 #44693 üzenetére
ne terelj össze-vissza, mert most nem a kutyáról van szó. érdekes, hogy most rögtön tudsz reagálni egyből.
mint ahogy valaki írta egy pár napja, egyre több megbízhatatlan ember van itt a PH-n, te is ilyen vagy, csak azt akarom, hogy tudják a többiek is. és nem érdekel, hogy erre milyen terelő hülyeséget írsz megint. -
Borosz
őstag
Aktív témák
- HP notebook topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hosszabb előzetest kapott a Silent Hill f
- MWC 2025: Előrendelhető a Nothing Phone (3a)
- Steam topic
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest