Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zola007
veterán
A problémám a következő: adott egy Office 2010 - Win 7 páros.
Nem állítottam semmit az égvilágon az Officeban hetek óta, de valamiért tegnap napközben gondolt egyet és azóta ha képet akarok böngészőből másolva (böngészőben jobb klikk - copy, majd Wordben Ctrl+V vagy beillesztés) berakni egy dokumentumba (Word, Excel, mindegyiknél ez a jelenség), csak egy fehér négyzet jelenik megMás alkalmazásokba simán be tudom másolni a fenti módon, pl. Irfanview vagy Paint, stb.
Érdekes, hogy ha ezután az Irfanviewba bemásolt képet másolom át, akkor már szépen be tudja illeszteni Office-be.Az alábbi képernyőmentésen látszik, hogy a Word vágólapja is írja, hogy "az elem nem jeleníthető meg" és egy fehér négyzet. Utána a Paintből átmásolt képnek már van előnézete és be is illeszti szépen.
Bármilyen kép és kiterjesztés esetén ugyanez a tünet.Amit a gugli hoz (word, office, stb picture not showing/white box találatra), nagyjából mindent végigpróbáltam, illetve ami a Word/Excel ► Beállítások menüjét érinti, de semmi változás
ötlet valakinek?[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Ehhez azért már pofa kell.....: [link]
"As Gizmodo reports, the US Patent and Trademark Office (USPTO) last week published an Apple patent application for a paper bag. Yep. More specifically, a paper bag that can hold stuff and has a "white solid bleached sulfate paper with at least 60 percent post-consumer content.""Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz Thermaltake #95852 üzenetére
a hardverapró profilodért mennyit kérsz?
[ Szerkesztve ]
Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #95857 üzenetére
Mégmagyarabbul, annak aki lusta olvasni: az Apple levédette az újrahasznosított anyagokból gyártott alacsony kémiai fehérítésű fehér papír reklámszatyrot.
Ezentúl, amelyik cég hasonlót merészel adni a boltban a vásárlóinak, hogy hazavigye az árut, az jogdíjat köteles fizetni az ApplenekMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #95861 üzenetére
Levédethetnék a fejre húzható alsónadrágot is, amennyi s...fej van annál a cégnél.
Ennyit még egy dolgon sose röhögtem, mint amennyit az utóbbi pár hónapba a Zepülön.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz xuldar #95864 üzenetére
Az a baj, hogy a szabadalmi hivatal sok mindent nem tehet, ha nem volt még olyan szabadalom, akkor a bizottság megvizsgálja és kénytelenek bejegyezni
Ha én most levédetem a sörösüveg alakú hajszárítót vagy a napelemes boroshordót, akkor be fogják jegyezni, bármennyire is értelmetlen, ha még eddig nem védte le senki.
-
Zola007
veterán
ilyen ringlit/szegecset hol kapok a városban?
jellemző, hogy van az ország összes praktikerében, csak a debreceniben nincs
Méteráruban van ilyesmi?
Szombaton nyitva van valamelyik ?[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz xuldar #95869 üzenetére
nagyon nehéz meghatározni a túl általános fogalmát.
Valószínűleg van erre szabályozás, de nem lennék a bizottság helyében mikor ilyeneket elémtolnak az Apple marketingesei és ügyvédei.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
szombaton is nyitva van a Szivárvány (neten csak H-P írnak)
De ringlit csak ponyvába valót tartanak.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz stb123 #95877 üzenetére
én ebben is.
gyári hibás volt, az egyik oldal hangosabban szólt mint a másik.
vissza is küldtem, mert a szerviz szerint tipikus Genius erősítő hiba, nem javítható, csak mivel a legtöbb ember nem tökéletesen szimmetrikusan helyezi el, ezért fel sem tűnik.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz erik365 #95879 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy mindegyik rossz, csak korántsem olyan tökéletes széria, mint amennyire ajánlják a hangfalas fórumban
-
Zola007
veterán
Létezik valamilyen rugalmas felületen is megmaradó átlátszó fújható/kenhető fedőanyag?
Valami szilikono cuccra gondolok, amivel pl. egy hímzést be lehetne vonni, hogy megvédje, de ne töredezzen ha mozgatbva van?:?
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #95901 üzenetére
Licenszt vettél hozzá?
én egyébként visszaküldeném mint a szél
Milyen dolog már az, hogy fizetős a gyári szoftver egy egérhez....[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #95906 üzenetére
Core 3 szoftver kell az egeredhez, hogy mindet be tudj rajta állítani, de az valami tizenvalahány dollár
van belőle "nemfizetős" verzió is, de ez már kimeríti a fórum lehetőségeitMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
UV vagy textilfestéket használ/használt valaha valaki bélyegzőhöz?
-
Zola007
veterán
válasz #05304832 #95909 üzenetére
az egeres fórumban kérdezz rá, hogy mit lehet csinálni ilyenkor
a dobozban kellene legyen a szoftverhez aktiválókód, ha nincs, akkor külön meg kell venniMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #95914 üzenetére
~ 10 percig tárolnak töltést a legbikább kondenzátorok egy tápegységben, addig nem illik piszkálni, mert nem csak benned tehet kárt, ha hirtelen letesteled az áramkört
Pont múltkor kérdeztem a tápos fórumban, hogy mennyi idő után lehet piszkálniitt egy kis iromány a témában: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
felmerül a kérdés, hogy a mágnes mennyire tesz jót a telefonnak?
-
Zola007
veterán
válasz varmi2 #95939 üzenetére
ez így túl erős általánosítás.
még rengeteg dolog van, ami nem kedveli a konstans mágneses teret, pl. pozíciószenzorok és GPS nem szokta, de shield függő(#95940) bul07 : akkor jó
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz #33253120 #95942 üzenetére
a mágneses zárak kisebbek és nem is kell megtartaniuk egy készülék 150 grammját
én kíváncsi lennék egyébként mekkora a mágneses tere a tartónak (nem a felragasztott lapnak, mert az a gyengébbik mágnes)
Fel kell rakni rá egy telefont, amiben van iránytű és egy programot, ami számszerűen méri a mágneses teret, Aztán pl. álló motornál, levett gyújtásnál, garázsban rajtahagyni egy ideig.
Ha csökken a mért érték idővel, akkor garantáltan elviszi a szenzort az állandó mágneses tér.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz PLaci58 #95998 üzenetére
Ezt a témát már - legalább- egyszer lezavartuk.
Ráadásul pont veled vitáztunk erről januárban is.Feltettem a kérdést Kresz-oktatóknak is telefonon és több ízben emailben
3 neves autósiskola vezetésoktatója reagált a levelemre, egyöntetű véleménnyel arról, hogy városon belül nincs jobbratartási kötelezettség, főleg nem gyorshajtók miatt.
Ha akarod, keresd vissza, beraktam ide is a válaszlevelet
A rendőrnek arra amit írsz, egyszerűen nincs joga(#96003) PLaci58 : ha a megengedett sebességgel haladsz, akkor nem kell senkit elengedhet, ha 200-al jön mögötted, fekete, fóliázott ukrán rendszámos mercedesben, akkor sem áll a törvény fölött senki.
Az más kérdés, hogy mit lehet és mit vagy köteles tenni ilyen helyzetben
Azonban még a rendőrt sem kell elengedned, ha nem használ megkülönböztető jelzést.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz seadrone #96027 üzenetére
fontos hogy lepedő vagy ágynemű legyen?
mert méteráru boltban találsz fekete vásznka sokfélét.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
Ha mindenki másnak tilos önkéntesrendőrködni, akkor te honnan veszed a jogot, hogy közlekedési jogszabályt sérts, amihez csak a megkülönböztető jelzést használó szerveknek van joga?
Csak nekem tűnik disszonánsnak és felsőbbrendűnek ez a kijelentésed?
Mondok egy analógiát, ami durván hangzik, de szemléletes
► Azt mondja törvény, hogy tilos a súlyos testi sértés és büntetendő.
Ezzel nem zárja ki, hogy lehetséges, ezért meg is teszik sokan.
► Az állításod alapján az önbíráskodást és önkéntesrendőrködést elkerülendő köteles vagyok ölbe tett kézzel nézni és odébbállni pár méterrel, míg a mellettem állót félholtra verik
Mert bár én betartom a törvényt, de kötelesnek tart a törvénysértést elkövető arra, hogy figyelmen kívül hagyjam azt, amíg ő végrehajtja a tettét.Ennek fényében gondold át azt amit írtál.
Részemről le is zártam ezt a témát. Annyi jó volt ezekben a közlekedési vitákban, hogy megtudtam, ki a fórumról a normális ember és ki a öntelt, felsőbbrendű.
Ezt nem kell magadra venni. De nem tilos[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Suzuki Swift 2 autóülésbe való szivacsmagot hol tudok vágatni a városban?
Csapón lévő autóülés kárpitosnál már voltam, de őn nem vállaltaMʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
Ha a Hardverkerből rendel valaki mostanság, írjon rám legyen szíves
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
szerintem a kosár ne legyen szelekciós tényező.
3-5 ezer Ft-ból olyan kosarat raksz rá amilyet szeretnél[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz PindurAnna #96150 üzenetére
csak a dokumentum.
Egyébként ez mit mér? Olvasási készséget?
Mert informatikai szempontról nem elég szerteágazó
ECDL példatárból mazsolázhatsz[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Chesterfield #96160 üzenetére
Már tegnap is ez volt, de gondoltam nem flamelek, hátha megoldják mára, de nem
Nem hosszabbították meg valamelyik aláíró cégnél a HTTPS tanúsítványt időben.
Kár, hogy olyan nagy dirrel durral lett külön rendszerüzenetben beharangozva nem rég a https
Gondolom nem futotta biztonsági mentés utána erre se a VIP tagdíjakból...[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz ViragL #96167 üzenetére
Nem az a megoldás, hogy kikapcsoljuk a védelmi funkciót vagy hozzáadjuk biztonsági kivételként a böngészőhöz.
Ez olyan mintha azt mondanám, hogy ha nincs útlevelem, akkor a határrendészet a hibás, mert nem akarnak átengedni......Erre az a megoldás, hogy hozzáértők kezébe adják az oldalt, hogy ne legyen minden nap valami gebasz.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz ViragL #96170 üzenetére
Érdekes, hogy jártam tegnap óta vagy 20 https oldalon és egyiknél sem volt gond csak ennél a 2 magyarnál.
Certificate érvényessége: 2016.09.28 15.08 - 2016.12.27. 15.08Nem kapcsolom ki, mert a többinél jó volt, csak ezzel van baja.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz fenergie84 #96190 üzenetére
az a legszebb mikor 3 emberen keresztül pár év után visszakerül hozzád az ajándék, amit te adtál az elsőnek
Akkor tudod, hogy telitalálat volt a választás. Minden másra ott a Mastercard (szerencsére nem saját, hanem ismerősi tapasztalat)[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Én most látom először ezt a vegyes nyelvű verzióját a Frozen főcímdalának, de ha bámulatos, hogy közös nevezőre hozza egy dallam a különböző nyelveket, szinte fel sem tűnik, hogy más nyelven és hangon szólal meg, annyira hitelesek és egybecsengőek az énekesek. [link]
Irigylem azokat akik szépen tudnak énekelni.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
kölcsönbe (vagy eladó) lenne valakinek kerékpár kormánycsapágyhoz való 32-es lapos kónuszkulcsa?
-
Zola007
veterán
-
Zola007
veterán
válasz perge666 #96231 üzenetére
Ennyi pénzért én sem várnék el sokkal komolyabb műszaki tartalmat.
Végy inkább használtan egyet.[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Oktatási célra keresek kölcsönbe/örökbe hibás vagy sérült számítógépalkatrészeket bármilyen korszakból és formátumból.
-
Zola007
veterán
Az is fejlett agysejtekről tanúskodik, mikor a 25Y busz sofőrje többször rádudál a tanulóvezetőre....
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
válasz Csöves #96240 üzenetére
Már korábban kiveséztük, hogy arról nem a forgalom többi résztvevője tehet, ha valaki siet/késésben van. És nem is kell, hogy érdekelje őket.
[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
szűrőhomokot hol tudok venni a városban jó áron, kisebb kiszerelésben?
mennyivel lazább vagy tömörebb mint egy építkezési homok? (nem szűrőbe kell)Esetleg ha van valakinek eladó ~8-10kg, akkor dobjon egy privit.
[ Szerkesztve ]
-
-
Zola007
veterán
válasz diablo1984 #96286 üzenetére
kajára 'fussa, az látszik az arán
-
Zola007
veterán
Szükségem lenne vagy 10db valóban lég és vízmentesen záródó ~0,5-1 literes tárolóedényre, ami élelmiszer kompatibilis.
Hipermarketben vettem már 3 félét csatos gumis peremmel, de persze megtöltve enged mindegyik.
IKEA-ban volt régebben csavaros megoldású, szintén gumi. Az tökéletesen zárt, de nem találok most a weblapjukon
Ötlet?
Vagy ha nyitott szemmel jártok és láttok ilyet, dobjatok légy szíves egy privit, hogy hol találni ilyet[ Szerkesztve ]
-
Zola007
veterán
Én csak azt nem értem, hogy mikor szóba kerül bármilyen szinten a politika vagy a menekültkérdés, akkor mindenkinek olya k******ott határozott véleménye van, de felemelni a s.ggét és elmenni szavazni már nem akaródzik.
Nem akarok sem vitát nyitni, sem politizálni, csak megdöbbentett a részvételi arány és egyúttal mennyire nem érdekli az embereket egy népszavazás.Mʏ ᴘʜɪʟᴏsᴏᴘʜʏ ɪs: Iᴛ’s ɴᴏɴᴇ ᴏғ ᴍʏ ʙᴜsɪɴᴇss ᴡʜᴀᴛ ᴘᴇᴏᴘʟᴇ sᴀʏ ᴏғ ᴍᴇ ᴀɴᴅ ᴛʜɪɴᴋ ᴏғ ᴍᴇ. I ᴀᴍ ᴡʜᴀᴛ I ᴀᴍ ᴀɴᴅ I ᴅᴏ ᴡʜᴀᴛ I ᴅᴏ. I ᴇxᴘᴇᴄᴛ ɴᴏᴛʜɪɴɢ ᴀɴᴅ ᴀᴄᴄᴇᴘᴛ ᴇᴠᴇʀʏᴛʜɪɴɢ. Aɴᴅ ɪᴛ ᴍᴀᴋᴇs ʟɪғᴇ sᴏ ᴍᴜᴄʜ ᴇᴀsɪᴇʀ. - Sɪʀ Aɴᴛʜᴏɴʏ Hᴏᴘᴋɪɴs
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Lexus, Toyota topik
- LG V30 - vezércsel
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Elite: Dangerous
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- POSZTER NYOMTATÁS - NAGYFORMÁTUMÚ FÉNYKÉP / FOTÓ NYOMTATÁS
- Canon A-1
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro R50-C - i3-5G I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D: i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Toshiba Tecra Z40-C: i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest