Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Ma a Samsung Galaxy S24 FE-re is megérkezett az Android 15-ön alapuló One UI 7.0
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
Big_Leslie
tag
Sziasztok.
Akciós iPhone 6 16GB független fekete nagyon szép újszerű állapotban 1-hónap garanciával! eladó.160eft.
Csere nem érdekel!
érd.pü-ben!üdv
L.
-
Zola007
veterán
bicikli középcsapágy kiszedéshez lenne szükségem egy körmöskulcsra.
Van esetleg valakinek? -
PLaci58
addikt
Tixo vagy Cellux? Ez itt a kérdés
-
szasanyi
félisten
Intel Core i7 félkonfig eladó!
-
Zola007
veterán
válasz
sto1911 #72590 üzenetére
Akkor mondok egy érdekeset.
Én a falusi kőműves ismerősömtől hallottam először gyerekként azt, hogy a sarokcsiszoló az nem flex, mert a Flex az egy márka.
Ennyit a falusi emberek tájékozatlanságának általánosításáról.Egyébként minden bele tud égni a köztudatba ha eleget használják, attól még nem tartom helyesnek a dolgot.
(#72591) Mika1227: én is elvágom neked bármikor. Milyen legyen? háromszög, kör...
Egyébként z0d1AK-ot keresd
-
sto1911
veterán
válasz
erik365 #72592 üzenetére
Nem azt irtam, hogy nem tudja, hanem hogy nem erdekli.
Ahogy a xerox szot a fenymasolasra, a cleenex-et meg a zsepi helyett hasznaljak az amcsik. Mindenki tudja, hogy van ra mas szo, ismerik is, csak lesz@rjak.
A rudis pelda is ilyen, a gyerek akkor is turo rudit eszik, ha a turogombocos rudacskat vesz neki az anyja, egyszeruen azert, mert tulsagosan beepult mar a koznyelvbe.
Felesleges ezen ragodni...@Mika1227: talan zodiak tud vagni, meg a tescoban valamelyik mobilbolt 500-ert, de en beviszem a szolgaltatohoz, es vagjak ki vagy csereljek ki, ha mar toluk van a telom...
Amugy az LG Leon-t vegul megvettem, teljesen korrekt telefon, alapveto hasznalatra mindenkeppen.
-
Mika1227
őstag
Hol lehet Debrecenben SIM kártyát vágatni?
-
sto1911
veterán
válasz
Zola007 #72589 üzenetére
En egy 3000 fos falurol koltoztem fel, tudom mirol beszelsz, nyugi
Es sajnos vagy nem, a celkozonseget nagy tobbsegben nem fogja erdekelni, hogy valodi stihl vagy egy tok mas marka, neki stihl lesz es kesz. Majd ha ok kihalnak, akkor jonnek majd az ertelmisegi stihlfureszesek -
Zola007
veterán
Nyelvészetileg lehet, hogy igazad van, ettől független a feltaláló nevét nem keverném ide. Az általában tiszteletbeli elnevezést, csakúgy mint a mértékegységeknél, Pascal, stb.
A linekelt dokumentumban szereplő Túró Rudi pedig pont rossz példa. Ugyanis ahogy írják, a Túró Rudi levédett márkanév. Ettől függetlenül én akkor is szeretem mindennapi köznyelvben is az általános fogalmat használni, ha tisztában vagyok az eredetivel.
Hány Túró Rudit látsz a képen?
Minden cég igyekszik óvakodni a "túró rudi" kifejezés használatától, Nevezik rudinak, túrósnacknek, túró desszertnek, de csak a Pöttyös használhatja a Túró Rudi kifejezést. -
wwhy
veterán
válasz
Zola007 #72584 üzenetére
Szakmázzunk?
Jól mondod: hivatalosan. A szaknyelvben - de nem a köznyelvben (és a nyelvjárásokról ne is beszéljünk).
Hirtelen nem is tudom, hogy mi a röntgen és szendvics hivatalos neve -
ballor.hu
tag
Eladó egy Canon 700D + 18-55 STM objektív fényképező 145eFt!
- dobozában
- minden tartozéka hiánytalan
- karcmentes fényképezőAz eladás oka Full Frame-ra váltás. A gép kifogástalan állapotú, alig használt. Kb. 5700 expo!
=====================================
Eladó egy Canon 55-250 STM objektív dobozában, garanciális (06.23-ig) 70eFt-ért!
Eladó egy PS3 konzol 45eFt
- 750 GB-os winchester
- két DS3 joy
- karcmentesen, dobozában, tartozékaival=====================================
Eladó PS3 játékok:
- Metal Gear Solid 4 4eFt
- Heavy Rain 5eFt
- Gran Turismo 5 3eFt
- Gran Turismo 6 5eFt (magyar felirat)
- God Of War III 4eFtMinden játék karcmentes, nem platinum kiadás!
Eladó egy használt Apple TV 22eFt!
Eladó egy használt Apple AirPort Express WiFi router 25eFt!
SEMMIFÉLE CSERE NEM ÉRDEKEL! Érdeklődni privátban!
-
Zola007
veterán
attól az még hivatalosan borotvapenge és zúzottkő-út
teljesen más mikor feltalálóról neveznek el valamit vagy egy cégről. Ezt gazdasági versenyhivatal nem is engedi hivatalosan használni és a cégek sem egymás között.
Sose fogsz olyan hirdetést látni a Wilkinson oldalán, hogy "bemutatjuk az új, 3x élesebb zsilettpengénket" vagy az erdészeti kiállítás Husqvarna standján sem az lesz kiírva, hogy "ez évi stílfűrész modeljeink itt megtekinthetők" -
atike
nagyúr
Eladó Detonator fali zenegép kompletten
43 000 Ft40 000 Ft Csere is érdekelhet...Független iPhone 4 / 4S csere érdekel - értékegyeztetéssel...
-
Salex1
őstag
Van valakinek esetleg 720p filmlejátszásra alkalmas laptopja vagy kompakt gépe, amin van HDMI kimenet, fut rajta a Win7 és 15e alatt ideadná?
-
Ricardo128
senior tag
Üdv,
Debrecenben keresek megvételre 7200RPM-es, desktop merevlemezt, 500gb környékén, max. 8ezer forintért. Nézelődtem hardveraprón, de hátha itt növelem az esélyeket. Legyen 100/100, szektorhiba mentes, lehetőleg hosszú fennmaradó élettartam. Ismerősömnek keresek, privátban várom az ajánlatokat.
Előre is köszönöm!
-
adam432
tag
Myprotein Impact Whey 5kg ízesítetlen tejsavó fehérje vehető nálam! 18k.
-
stb123
tag
valakit érdekel egy WD blue 1TB, 3,5ˇ-os merevlemez? 100/100-as; ajánlatokat pü-ben várok!
-
SOAD19
addikt
Ezt az sms-t már korábban is megkaptam, nekem kicsit átverésnek tűnik. A telefonszám is érdekes (16062), ahova küldeni kellene a válasz sms-t.
" 100 SMS 5 NAPRA - 300 Ft-ért, CSAK NEKED! Küldj bàrmilyen vàlaszüzenetet erre a szàmra HOLNAP ÉJFÉLIG, és 100 SMS-t kapsz, amit belföldön, 5 napig hasznàlhatsz fel! A vàlaszüzenet dìja 300 Ft, mely tartalmazza a 100 SMS-t 5 NAPRA! Az ajànlat csak holnap éjfélig érvényes, az aktivàlàsròl SMS-t küldünk. Vodafone "
Szerintetek? Bár, nem mintha érdekelne az ajánlat.
-
harry3
őstag
Olcsón keresek hibátlan 4GB(egyben) DDR3-as memóriát.
-
xuldar
addikt
Chieftec Dragon fekete nagytorony eladó.
3 törzsű, 2m magas Yucca eladó 30e-ért.
-
bepken
veterán
sziasztok!
bár ez adok-veszek topic, de én jól tudom, hogy tudtok segíteni
május végén jár le a jogsim. orvosi alkalmasságit már ki is csengettem a mai napon, gondoltam gyorsan foglalok időpontot ügyfélkapun keresztül és a héten le is tudom a dolgot. erre látom, hogy rohadtul semmilyen értelmes időpontot nem dob a debreceni okmányirodában.... ez tényleg ilyen necces folyamat így 2015-ben, és csak én lepődök meg rajta...vagy csak lusta voltam, és menjek be inkább személyesen ügyfélfogadási időszakban?köszi előre is
-
Ricardo128
senior tag
válasz
erik365 #72555 üzenetére
Még anno (nem is olyan rég) 30gigával toltam a "rencert". Alap, pici programok mentek cére, nagyobbak, mint pl.: Sony Vegas, PS ment a másik partícióra. A végén már napi rendszerességgel használhattam a CCleanert (a böngésző piszok sokat szemetel), állandóan törölgetni kellett pár megás fájlokat, hogy elférjek. 50+ gigát javaslok.
szerk.: Gyorsan ránéztem már a rendszer partícióra, hogy hogyan is lőttem be. 70gigából 50-et eszik. Megszokásból Vegas, Adobe, Office még mindig másik partíción van.
-
wwhy
veterán
Eladó egy Head Fushion márkájú vadiúj hátizsák. Tegnap érkezett, de sajnos nincs külső zsebe, ezért nem tudom használni.
4500 Ft.erik365:
W8.1 + office (W,E,Pp) van nekem 32GB-os SSD-n, kb. 5-8GB marad üresen. Nem sok, de a rendszer vígan megy rajta, igaz, a cuccokat felhőbe mentem. -
HANDO88
senior tag
Nagyon olcsó bontott műanyag ablak nincs valakinek? 2 db kellene. 120*80, 120*90 vagy hasonló méret.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Diablo IV
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HTPC (házimozi PC) topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Apple Watch Nike S6 44mm Space Gray LTE, ajándék új szíjakkal, üvegfóliával és ütésálló tokkal!
- BenQ MW523 3D DLP Projektor, 3000 ANSI lumen, 143 óra üzemidő + 2db 3D szemüveg + Ingyen posta
- 16" macbook pro m1pro.
- (új, bontatlan) Kingston 8GB DDR4 3200Mhz CL22 (Foxpost:+1400Ft)
- Új állapotú ASUS TUF Gaming A15 FA507NU - Ryzen 5 7535HS, 15.6FULL HD 144Hz, 1TB SSD, 32GB
- iKing.Hu - Apple iPhone 12 Pro Max - Silver - Használt, megkímélt
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 Seasonic 650W
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest