Hirdetés
- GoodSpeed: Samsung Galaxy SmartTag2-esek a tolvajok ellen!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- RIOS Gépház: Rebootoljuk a PROHARDVER YouTube csatornáját!
Aktív témák
-
ZeroCaptan
tag
válasz
mukibuci #50005 üzenetére
lehet hogy én Afrikában lakok? Tiszta idő van és még mindig túl meleg, ennek örömére valaki segítsen hogy hol lehet olcsón jó minőségű alkoholos filcet venni
Úgy döntöttem h a legkisebb is számít, noha milliárdos vagyok (és Afrikában lakom) de lehet jobb lenne ha aludnék! -
ZeroCaptan
tag
Battlefield 2 (van itt egy Splinter Cell Pandora Tomorrow és egy Toca Race Driver 2 is) eredeti pc játék, EA value kiadás 1000-800-500 ft sorban /db vagy csere 8 gb-os pendrivera, vagy más játékra, esetleg üres DVD-kre, vagy eredeti focimezre, jégkrémtortára, azaz nekem aztán 8 csak valamire ami érdekel
Ugyanitt érdekelne amd x2-es processzor 5000-6000+ típus -
ZeroCaptan
tag
Hmm, jut eszembe, kitől lehet a városban olcsón DVD lemezeket venni, valaki nem tudja? Privátban.
-
ZeroCaptan
tag
Eredeti játékok: Splinter Cell Pandora Tomorrow, Battlefield 2 pc játékok (nincs beregisztrálva a netre), valamint Uefa Euro 2004 ps2 játék eladó vagy cserélhető (habár utóbbi nem tudom mit érhet XDDD) Sőt van itt egy Toca Race Driver 2 is pc-re, bár ez kicsit karcos, az előzőek szép állapotban vannak.
-
ZeroCaptan
tag
Tévét keresek! Minimum 55 cmest, de inkább nagyobbat, feltételek: távirányító mindenképp, ne legyen ezeréves, lcd és síkképpernyős tv is számításba jöhet, ha van valami jó kis tévéd eladó írj privátba, lecheckolom. Valamint pci-e videókártya is számításba jöhet, min. 1 gb, 128 bites max. 10 ezerért.
-
ZeroCaptan
tag
Ozone Attack fehér fejhallgató 2 hetes MMtowerben vásárolt, blokkal (6000 ft volt) ára: 3000
-
ZeroCaptan
tag
Mobilt keresek 8-20 között, akinek van eladó az írjon üzenetet. Feltétel hogy vodafonos vagy független legyen, normális kamerával, rendesen lehessen vele netezni.
Ugyanitt eladó
- Sony Ericcson k810i kék, nem működő kamerával, csak usb kábel van hozzá. (egyébként egész jó állapotban van, nem kérek sokat érte)
-Ozone Attack fehér fejhallgató 2 hetes blokkal együtt (MMtower) bolti ára 6000 ft volt.(van jobb fejhallgatóm) Privát. -
ZeroCaptan
tag
Eredeti Ultimate Ninja 3 játék PS2-re, nagyon ritka, hibátlan állapotban.
[link] -
ZeroCaptan
tag
Keresnék jó minőségű CRT monitort, 19-22 méretben. Fizetnék érte 3-9 ezret attól függ milyen a monitor. Válogatós vagyok ajánlatokat privátban kérném ha vannak egyáltalán.
-
ZeroCaptan
tag
Gran Turismo 4 eredeti PS2 játék nagyon jó állapotban valakinek? 1800-ért alku nincs
-
ZeroCaptan
tag
Hétvégére eladó cuccok:
-Genius iLook 310 webcamera kb. 1.5 éves, telepítő cdvel, számlát előkerítem 1 hét próbagarancia 1800 ft
-Kingmax 1 gb ddr2 ram 800 mhz 1 hónapos, garanciával 3200 ft
-Kingmax memória 2 éves próbagarancia 3 nap 2800 ft
-Sony CD író-olvasó típus crx230ee white 1000 ft -
ZeroCaptan
tag
Creative X-fi Xtreme Audio Pci-E 1 hetes, csak kipróbáltam, bolti garanciával eladó csak Debrecenben. 8000 ft
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest