Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- potyautas: Nóta állj!
- potyautas: Gépjármű ügyek
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
egerj
tag
Sziasztok !
Telepítettem az OMV rendszert egy notebookra , Acer ES1-311, aminek az alapja egy Debian 8. Minden működik korrekten. FTP , Samba, miniDLNA, nagyon jó a teljesítménye stb..
Egy gondom van: ha lecsukom a gép fedelét akkor - nem tudok jobb szót - kikapcsol. Nem megy alvó stb. módba, mert a ventillátor vagy a hdd hangját lehet hallani, de nem lehet elérni hálózaton, sőt ha visszanyitom a fedelet akkor a képernyőn látni az eredeti képet, de nem működik, billentyűzetre semreagál.
Már kipróbáltam a következőt:
systemctl mask sleep.target suspend.target hibernate.target hybrid-sleep.targetA jelenség még mindíg fennáll.
Más : mit kell beállítanom ahhoz, hogy ha megszűnik a táp akkor egy adott idő után alvásba menjen, és ha újra megindul a töltés, akkor bekapcsoljon ?
Köszi:Jenő
Új hozzászólás Aktív témák
- Új és újszerű 17-18 Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- Törött Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- AKCIÓ! Asus ROG Flow Z13 +ROG XG RTX 3070- i9 12900H 16GB DDR5 1TB SSD RTX 3050Ti 4GB + RTX 3070 W11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest