- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- Rap, Hip-hop 90'
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát hely az van bőven, de ha bővítőkártyával akarod megoldani a 980 Pro csatolását, akkor nem biztos, hogy minden OK lesz, alaplapfüggő, de gondolom ennek már utánajártál.
Vannak esetek, amikor kártyás csatolással max tárolásra lehet használni az eszközt, bootolni nem fog, de 4.0-ás SSD-t vettél, nyilván nem véletlenül.
-
How to Install Ubuntu Alongside Windows 10
Dual boot with WindowsHa a gépeim szeretnék az UEFI-t, a felső két linkben lévő instrukciók elegek lennének, főleg az archwiki szokott hasznos lenni általában. 980 pro ? Wooow, no azt nem szennyezném semmilyen MS akármivel.
Nekem is megvan régóta a multinak a hely, de még január óta csak egy disztró van fenn.
-
cigam
titán
Én értem, hogy ez az elmélet, de tessék: Letöltöttem a leírásban is linkelt, általad is hivatkozott win32loader.exe-t. Pár kérdés után amikor a lényegi részhez értünk, ugyanazt a hibaüzenetet kapom, mint az első alkalommal (a goodbye-microsoft.com-ról letöltött win32loader.exe-vel:
Én elhiszem hogy amikor még csak egy partíción volt a rendszer - a W8 előtti időkben - ez frankón működött. Persze ez csak egy tipp a hiba okára. Az is megeshet hogy hibás nem frissített fájlokat tölt le magának. Egy dolgon nem változtat: Nem működik. Milyen minőségbiztosításon ment át a kiadás ellenőrzésekor?!ubyegon2
Ugyanaz a linux kernel, és ugyanaz a GUI mindegyik distro-ban. A pimpelés, és pár verziószám a difi. Nem mellesleg miért ne kezdhetné a tanulást, ismerkedést "mélyvízben". Hiszen a legrégebbi, szinte az összes distro alapjául szolgáló rendszer. -
cigam
titán
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Akció! Hordozható GAMER Monitor! MSI MAG162V ! 15.6 1920x1080 FULLHD! Bolti ár fele!
- Bomba ár! HP EliteBook X360 830 G6 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest