Hirdetés
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: MárkaLánc
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Természetesen élesben nem teszteltem, tehát teljesen nem merítettem le (nem akarom külön terhelni az aksit), úgyhogy csak az alapján tudok következtetni, amit az ACPI közöl az aksi állapotáról, és a hátralevő időről. A radeonos patch után kb. 20 (talán max. 30) perccel több időt saccol magának, kb. 5 órát. Nem óriási eredmény, de nem is elhanyagolható, szerintem megérte a fáradozást.
Szerk.: Persze az 5 órát csak minimális terhelés mellett tudná produkálni...
[Szerkesztve] -
nofene
aktív tag
Köszi szépen srácok! Bizony csak az apt-get update hiányzott, így tökéltesen megy. Unstable-t átírtam Sarge-ra még korábban (mellesleg tudtommal az unstable a Sarge és a tesing a Sid de mind1). Szóval köszi megy. Jajj még 1 kérdés: mit kell apt-get-hez írnom ha a kernel source-t akarom letölteni? THX!
Ui.: Ezt már links alól írom...
-
WN31RD
addikt
''apt-get update volt?''
Én is ezt akartam írni.
Egyébként a beírt deb sor működik (kipróbáltam). Ha apt-get update után sem megy, akkor az ftp://ftp.hu...-t írd át http://ftp.hu...-ra, hátha a routernek nem tetszik az ftp forgalom.
Szerk.: Ha továbbra is Sarge rendszert akarsz, akkor az unstable-t írd át testing-re, vagy sarge-ra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Arc Raiders
- droidic: Gmail + MI: na, mi van bekapcsolva?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Xbox Series X|S
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Spórolós topik
- További aktív témák...
- Árváltozás + játék DVD: Watch Dogs Deadsec Edititon
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB GameMax Aero Mini ECO 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-K Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest