Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- GoodSpeed: Norton 360 Premium: 75GB Cloud PC Backup for 10 Devices 14.99€-ért? Igen!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Természetesen élesben nem teszteltem, tehát teljesen nem merítettem le (nem akarom külön terhelni az aksit), úgyhogy csak az alapján tudok következtetni, amit az ACPI közöl az aksi állapotáról, és a hátralevő időről. A radeonos patch után kb. 20 (talán max. 30) perccel több időt saccol magának, kb. 5 órát. Nem óriási eredmény, de nem is elhanyagolható, szerintem megérte a fáradozást.
Szerk.: Persze az 5 órát csak minimális terhelés mellett tudná produkálni...
[Szerkesztve] -
nofene
aktív tag
Köszi szépen srácok! Bizony csak az apt-get update hiányzott, így tökéltesen megy. Unstable-t átírtam Sarge-ra még korábban (mellesleg tudtommal az unstable a Sarge és a tesing a Sid de mind1). Szóval köszi megy. Jajj még 1 kérdés: mit kell apt-get-hez írnom ha a kernel source-t akarom letölteni? THX!
Ui.: Ezt már links alól írom...
-
WN31RD
addikt
''apt-get update volt?''
Én is ezt akartam írni.
Egyébként a beírt deb sor működik (kipróbáltam). Ha apt-get update után sem megy, akkor az ftp://ftp.hu...-t írd át http://ftp.hu...-ra, hátha a routernek nem tetszik az ftp forgalom.
Szerk.: Ha továbbra is Sarge rendszert akarsz, akkor az unstable-t írd át testing-re, vagy sarge-ra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- Kuponkunyeráló
- Hearthstone: Heroes of Warcraft - free online CCG
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen processzort vegyek?
- Vicces képek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Megérkezett a hardverszállítmány
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172, 100% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3315, 100% Akkumulátor
- Apple MacBook Pro 13" 2019 256/8GB Akku:40 ciklus! Magyar
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest