- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Napkollektor - csak úgy
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
Természetesen élesben nem teszteltem, tehát teljesen nem merítettem le (nem akarom külön terhelni az aksit), úgyhogy csak az alapján tudok következtetni, amit az ACPI közöl az aksi állapotáról, és a hátralevő időről. A radeonos patch után kb. 20 (talán max. 30) perccel több időt saccol magának, kb. 5 órát. Nem óriási eredmény, de nem is elhanyagolható, szerintem megérte a fáradozást.
Szerk.: Persze az 5 órát csak minimális terhelés mellett tudná produkálni...
[Szerkesztve] -
nofene
aktív tag
Köszi szépen srácok! Bizony csak az apt-get update hiányzott, így tökéltesen megy. Unstable-t átírtam Sarge-ra még korábban (mellesleg tudtommal az unstable a Sarge és a tesing a Sid de mind1). Szóval köszi megy. Jajj még 1 kérdés: mit kell apt-get-hez írnom ha a kernel source-t akarom letölteni? THX!
Ui.: Ezt már links alól írom... -
WN31RD
addikt
''apt-get update volt?''
Én is ezt akartam írni.
Egyébként a beírt deb sor működik (kipróbáltam). Ha apt-get update után sem megy, akkor az ftp://ftp.hu...-t írd át http://ftp.hu...-ra, hátha a routernek nem tetszik az ftp forgalom.
Szerk.: Ha továbbra is Sarge rendszert akarsz, akkor az unstable-t írd át testing-re, vagy sarge-ra.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 15" 2018 i9 9850HK 32GB 500GB 560X 4GB garanciával hibátlan működéssel
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 9750H 32GB 500GB Radeon Pro 5300M hibátlan működéssel
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest