- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- MasterDeeJay: Legújabb beszerzésem: Sata to Sas adapter
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Lalikiraly: SÜNI energiaital.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
válasz
Lathronos #8415 üzenetére
Ja értem.
Natívan jobban járnál a játékokkal. Pl. Unreal széria az UT2004-ig bezárólag futnak natívan linuxon. Sajnos egy kicsit szenvedni kell vele, mire rájön az ember hogy működik, már ha megy egyáltalán. Én inkább dózolok ha játékról van szó, lehet neked is azt kéne. Mondjuk a régi UT-k mennek a Debianomon is. Illetve a gog-os játékok is 'megyegetnek' wine alól. -
Friczy
senior tag
válasz
Lathronos #7744 üzenetére
A PPA-t ne tekintsük az Ubuntu részének, ugyanis nem az. És az az érzésem, hogy a Debianban több csomag van, mnt az Ubuntuban, főleg, ha figyelembe vesszük, hogy az Ubuntu esetén a universe (és főleg a multiverse) már félig kilóg a repositoryból). Annak idején futottam bele Ubuntun olyan problémába, hogy egy csomagnak függőségi problémái voltak,rákerestem a bug leírására, a karbantartó el is ismerte, és lezárta azzal, hogy a universe-ben van, ahol nem feltétlenül kell kijavítani a hibákat
Tehát az Ubuntu 'nagyobb csomagválasztéka' kissé megtévesztő.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz
Lathronos #7737 üzenetére
Mert egy bevált dolog olyan helyre, ahol amúgy is csak skype meg böngészés megy. Az OpenBox nekem már túl fapados, annyira azért nem gyengék a mai gépek, hogy ilyesmivel szívassam magam.
P3-as gépen még volt értelme, de azt a korszakot elhagytuk.
A Mate / Cinnamon meg jó, de Debian téren majd a következő release-t várom meg ezekkel. Ahogy te is írtad, régiek.Iscariah: azt hívtam kritikus hibának, mikor nem ment az energia gazdálkodás. Laptopon azért ciki, ha nem tudom állítani mit csináljon a fedél lecsukásakor, stb. Ilyesmi most nincs, csak pár nem lényeges apróság pl. a fájlkiterjesztés hozzárendelések terén, nem minden működik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Farmerama.hu (online birtokfejlesztés) OFF topic
- Mobil flották
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest