- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Inv1sus
üzenetére
a maceras az tul finaom fogalmazasmod
elfelejtettem mondani, hogy adsl eseteben inkabb ne is probalkozz netinstallal, mert nagyon ugy tunik, hogy kihagytak belole a pppoeconf csomagot (azzal lehet beloni az adsl-t)
amugy annyi lenne a menete, hogy mikor beallitja a halot, inditasz egy shell-t (akar masik terminalon) es ott elinditod a pppoeconf nevu programot
az kerdez parat, s mire befejezed, mar van is net -
VladimirR
nagyúr
válasz
Inv1sus
üzenetére
ujabb verzio jelenleg a lenny/sid, vagyis az unstable es a testing
egyelore meg nem valtak szet, lehetnek benne instabil csomagok, azt cserebe viszont ujabbak, mint az etch-ben levok (amik egy resze mar most elavultnak szamit)az i386 pedig a processzorodra vonatkozik, vagyis hogy 386-osra vannak forgatva a csomagok
ha van (most sorozes utan lusta vagyok megnezni) erdemes i686-osat leszedni, ebben mar van mmx, meg ss3, amit minden proci tud mar manapsag
ha a64-es procid van, akkor erdemes ennek megfelelo valtozatot leszedni (szerintem, de ezzel sokan vitatkoznanak)
Új hozzászólás Aktív témák
- Használt iPhone 13 Pro felvásárlás gyors, korrekt, biztonságos
- Lenovo IdeaPad Slim 3 83ER00J0HV Notebook
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Apple iPhone 17 256GB Sage használt újszerű 100% akku 32 ciklus Apple garancia 2027.01.06-ig
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Western Digital Purple SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs