- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
VladimirR
nagyúr
válasz
Inv1sus #2566 üzenetére
a maceras az tul finaom fogalmazasmod
elfelejtettem mondani, hogy adsl eseteben inkabb ne is probalkozz netinstallal, mert nagyon ugy tunik, hogy kihagytak belole a pppoeconf csomagot (azzal lehet beloni az adsl-t)
amugy annyi lenne a menete, hogy mikor beallitja a halot, inditasz egy shell-t (akar masik terminalon) es ott elinditod a pppoeconf nevu programot
az kerdez parat, s mire befejezed, mar van is net -
VladimirR
nagyúr
válasz
Inv1sus #2561 üzenetére
ujabb verzio jelenleg a lenny/sid, vagyis az unstable es a testing
egyelore meg nem valtak szet, lehetnek benne instabil csomagok, azt cserebe viszont ujabbak, mint az etch-ben levok (amik egy resze mar most elavultnak szamit)az i386 pedig a processzorodra vonatkozik, vagyis hogy 386-osra vannak forgatva a csomagok
ha van (most sorozes utan lusta vagyok megnezni) erdemes i686-osat leszedni, ebben mar van mmx, meg ss3, amit minden proci tud mar manapsag
ha a64-es procid van, akkor erdemes ennek megfelelo valtozatot leszedni (szerintem, de ezzel sokan vitatkoznanak)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: MOD Júni 13 Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Dune: Awakening
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Háztartási gépek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged