Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Cseppino: Windows 11 25H2 frissítés – Újdonságok, AI-funkciók és rejtett beállítások.
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Bocs, ha úgy tűnt, hogy esetleg oktatni szeretnék valakit, vagy a világnézetemet esetleg ráerőltetni valakire.
Egyben igazad van, tényleg tömény szopás volt a Linuxozás számomra korábban, valamikor 2007-ben kezdtem, két-három éven át Ubuntuval. Jöttek gondok, mint pl. nem kapott a hálókari dhcp-t, ha acpi beállítás nem stimmelt a pci buszon, meg pl. hogy nem lehet 800*600 fölé állítani a monitort, mert az edid-t nem tudja kiolvasni, meg még egy rakás ilyen dolog...
Nekem a koncepcióval van bajom. Van egy rakás parancs, amit fejből kellene lökni, mert ha nincs google kéznél, akkor cseszhetem a terminált, mert pl.még ha nagyjából emlékszem is a parancsokra, a szintaxissal tuti megszívom.
Ellenben felsőbbrendűnek nem érzem magam. Némi jóleső érzés ott van, mikor pl. megforgatom az asztalkockát, és wines kolléga csak néz, de nem hiszem, hogy ez felsőbbrendűség lenne.
Amúgy annyira sokat nem nyavalyogtam szerintem, amit pl az utolsó 1-2 oldalon beszélgettünk, az nem az én világnézetem, hanem amit tanítottak. Amire gondolsz, az már jó pár nappal korábban volt.
A hype-ot meg nem követem, szóval ha valami nézetem éppen egybeesik az aktuális hype-al, az egy dolog. Lehet, hogy nem véletlen, és esetleg valamennyire közösségi igény.
-
kovaax
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- One mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen processzort vegyek?
- Formula-1
- Fotók, videók mobillal
- Projektor topic
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Mass Effect
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB ZALMAN M4 FSP 700W
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512B SSD GTX 1070 8GB Chieftec BD-25B-350GPB Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest