- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bb0t: A könyvelő szakma halott?
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovaax
őstag
válasz
Tarokk79 #9383 üzenetére
Szia,
Itt korábban volt, hogy force-szal raktál fel dolgokat. Azokat le kellene törölni teljesen, mert megkavarhatják a függőségeket.
Én úgy szoktam Debian*-t telepíteni, hogy nyitok egy egyszerű szöveges fájlt, és belevések minden módosítást, ami bejön marad, ami nem, azt törlöm. És amikor sikerül összereszelni az egészet, akkor újrarakom az így kialakult telepítési dokumentum alapján, akkor már remélhetőleg hiba nélkül. (Praktikusan 2 gépem van, egy régi lassú ("teszt rendszer"), meg egy régi gyors ("éles rendszer"), a teszteket a régi lassún csinálom, hogy ne essen kár az éles rendszeremen, és ha kész van minden, akkor csinálom meg az élesen is. Ezt simán meg lehet csinálni 1 gépen is, csak kell egy 20 gigás külön partició a tesztre, ha párhuzamosan akarod csinálni.)Szerk.: * Más disztrókat is így csinálom egyébként, már ami a dokumentálást illeti, most pl. MX Linux alól írok.
-
válasz
Tarokk79 #9383 üzenetére
Kezdőben írtam, hogy a Debian elég függőség-hisztis, de ez most pont nem amiatt volt. Skype-ot nem használom sehol, mondjuk Debianom sincs egy éve kb, nem kezdőnek való az. Amúgy Ubuntu/MInt userek emlegetik ezt a Skype-ot, de ahogy látom Debian 10-re is simán fel tudod rakni.
How to Install Skype on Debian 10
Pokerstars az kliens lenne amúgy? Anno még böngészős volt, ezer éve lehetett, erre tippem sincs.
Amiket eddig csináltál Debianon, az alapján nem javaslom, hogy cseréld le Ubuntura, neked ez simán fog menni. Ezeken a terminalos kiírásokon is hamar el fogsz igazodni, elsőre szokatlan, de érdemes ténylegesen is értelmezni, amit ilyenkor kiír a terminal, mert minden kiderül belőle a hibával kapcsolatban. többnyire
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Asus Rog Strix G16
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 32 144Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Nintendo Switch bazár (Okosított Nintendo Switch konzolok, játékok, tartozékok)
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest