Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó 3
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezt én sem értem, főleg, hogy nálam egy utolsó snapshot kiadás ment fel, live verzió Cinnamonnal, ennél jobban előfordulhatna valami gikszer, de még a CD-t sem hagyta a források között.
Az sincs kizárva, hogy ez módosított nálam?
Amúgy már beugrott, nem a nonfree-t raktam fel, így annyit módosítottam a sources-list-ben, de most nincs nonfree a sorok végén......(vagy az is lehet, hogy az egy előző heti telepítéskor volt. Mindegy, de nonfree nélkül nem működne nálam a dolog......
(#9149) kovaax
Látom megcsináltad Busterre is! Gratula! Kár, hogy mikor először próbálkoztam, nem volt semmi ehhez hasonló leírás.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Battlefield 6
- EA Sports WRC '23
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Komolyan ráállt a csúcs-GeForce-ok átalakítására Kína
- Robotporszívók
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest