- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 5 – Edények és konyhai eszközök
- sellerbuyer: Milyen mobiltelefont vegyek 2025 ben?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2 #9029 üzenetére
Friczy: Köszi a tippet, belenéztem de marha hosszú fájl
nem tudtam végig olvasni, meg nem is igazodok ki rajta 100% -osan. Egyébként mindent megcsináltam már amit csak lehetett, de sehogysem akar életre kelni a tapipad.De szerintem az egész rendszerrel nem stimmel valami mert egyszer már újra is kellett telepítenem mert bekapcsoláskor nem ismerte fel a fájlrendszert. Kilistáztam a meghajtókat, de egyiknél sem ismerte fel a fájlrendszert így újratelepítettem.
Most már mindent megpróbáltam amit csak lehetett de semmi. Ráadásul mikor rebootolom nagyon lassan tölt be. Most pedig meg már abszolút nem is áll fel a rendszer. A grub lefut de totál semmi. Azt hiszem fel kell adnom hogy debián legyen a laptopon.
Tudtok valami esélyeseb disztrót? Már napok óta ezzel harcolok, egy kicsit már kezdek beleunni. -
Peet19
csendes tag
válasz
ubyegon2 #9029 üzenetére
Köszi, mindjárt próbálkozom is. most kerültem gép elé.
Friczy: köszönöm neked is. Én is úgy emlékszem hogy az /etc/X11/-be kell lennie egy xorg.conf fájlnak de ahogy tegnap írtam máshol megtaláltam csak nem voltam benne biztos hogy mit hova kell rakni.
A synaptic csomagkezelő alapból meg van, és rákerestem a touchpad driver-re és az összeset (3db) telepítettem de sajna így sincs xorg.conf fájlom. Most csinálok egyet és bemásolom ide hogy mit raktam bele. Hátha valami hülyeséget csináltam,akkor ki tudtok javítani -
Friczy
senior tag
válasz
ubyegon2 #9029 üzenetére
Az /etc/X11/xorg.conf.d/ mappában nem kell xorg.confot létrehozni, az konfig részletek tárolására való. Ahogy az emlytatt synaptic conf is.
Alapvetően xorg.conf már régóta nem kell, egy két specifikus dolgot kell csak (ha egyáltalán kell) definiálni az xorg.conf.d-ben. Ha viszont generálsz xorg.conf file-t, azt ne az xorg.conf.d-be tedd, hanem az /etc/X11/ mappába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- sziku69: Szólánc.
- Intel Dual Core 2000 felhasználók barátságos offolós topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Apple Watch
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Antivírus szoftverek, VPN
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új akku Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6magos! - 16GB 256GB 13.3" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 13 2020 M1 16GB 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest