Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Poco F2 Pro facepalm
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen, avagy mivel lehet ezt átvészelni ha mégis kell
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Apollyon
Korrektor
Engem nem zavart az LMDE link, de szerintem akkor is inkább Mint-es, mint Debianos, hiába testing repót használ. Bár szerintem ha valaki igazán Debianozni akar már ennyi erővel inkább azt kell felrakni ,)
"nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni"
Jah, mert szerinted aki sosem foglalkozott ilyesmivel az tud bármilyen más disztrót, vagy akár windózt "üzemeltetni"?

-
a hiszemet abban értelemben használtam, hogy valószínűleg nem úgy történt, eléggé kételkedek benne
Mindegy, hiszed- nem hiszed, a /home- ba bekerült egy csomó dolog, amikor hozzáadtam a LMDE2 tárolóját. Még mindíg van itt pár belőle:
Ezek nem a kezdeti beállítások, mert azok így néztek ki, mint most ez:
Egyébként csak magad okolhatod a láma kérdéseimért, emiatt van az egész, nekem eszembe se jutott volna!
Ilyen tippeket adsz egy kezdőnek itt és utána nehezményezed, hogy itt teszi fel az ezzel kapcsolatos idióta kérdéseit? 
Erre mondaná
fórumtársunk, hogy így jártál!"nem ugyanaz használni, mint üzemeltetni"
Bár ezt nem nekem írtad, de jól levettem a kalapom ettől is! az más kérdés, hogy nem értem, miért írtad

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- BestBuy topik
- Gyúrósok ide!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- További aktív témák...
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 175 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- VeryBig! Akciós! Dell Precision 7760 i7-11850H 32GB 512GB SSD RTX A5000 16GB 17" FHD 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Ilyen tippeket adsz egy kezdőnek itt és utána nehezményezed, hogy itt teszi fel az ezzel kapcsolatos idióta kérdéseit?