Hirdetés
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy399
senior tag
válasz
tzimash
üzenetére
Persze, hogy törvényszerű, hogy 600 gigásnak látja a wines lemezkezelő. Hiszen nem ismeri fel a Ext4-es fájllrendszert külső 3rd party program nélkül, sőt, csak a sajátjait (ntfs, vfat, fat32).
Nekem is annyival kevesebbet ismer fel, amennyit beállítottam. Ellenben annyit lát, hogy egészséges kondícióban van, és hogy RAW fájlrendszer
A sorrenben szerintem a grub konfigját kell módosítani, de majd egy expert leírja
Én annak örülök, ha nem akarja felismerni a gépen lévő másik két rendszert (Win8-1, Elementary OS),, azzal, hogy letiltom a grub.d-ben a probemod fájl futtathatóságát, és minden rendszer külön HDD-n van, így BIOS boot menüvel választom ki, meyik bootoljon be. (1 ssd, 2 hdd )
Új hozzászólás Aktív témák
- Fitbit Versa 4 okos óra
- Nagyakkus! Dell Latitude 5430 i7-1255U 16GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2955
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest