- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kókuszdió: Ryzen ( Zen4 / Zen5) – amikor a „normális működés” magyarázatra szorul
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- kenand: Hol volt, hol nem volt, Thunderbolt...
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
MacCaine
őstag
4.6.2. Itt sehogy se megy a drag&drop, viszont találtam egy ilyen megoldást, ami működik:
I would normally not consider this to be a howto, but adding a launcher / quickstart to XFCE is really tricky, unless of course you want to do it more or less manually.
Left click on panel > add new item > launcher.
You will now have a properties window. Normally you would have to add Name, Description, Icon, and command manually (what a bitch!).Open applications menu > Accessories > xfce 4 appfinder, then drag your app of choice to the position just below "New Item" in The properties windows of the launcher. Then click "New Item" and the minus sign to remove it (new item), and voilá, you're done.

Új hozzászólás Aktív témák
- Gaming notebook topik
- Apple MacBook
- 3D nyomtatás
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- VR topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- World of Warships
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 9060 XT 16GB Asus A31 PLUS TG ARGB 650W
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, használt
- Dell ALienware AW3225QF 32" 4K QD-OLED Gaming Monitor 27% áfás - 3 ÓRA ÜZEMIDŐ!!
- HIBÁTLAN iPhone 15 128GB Pink-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4443
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs