Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Olcsó/régi telefonok fotói egymás mellett
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Hieronymus: Rosszindulatú tevékenységek ellenőrzése IP alapján
- Torda: Így lehet fillérekből prémium okosotthon rendszert építeni 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
El, csak nekem fontos, hogy jól játssza le a videót. De épp most telepítettem a Lubuntut, csak nem tudok megnyitni semmit, mert csak Computer, és azon belül a felhasználó mappái vannak, amikben ugye semmi sincs, mivel most telepítettem. De ha lenne se jó móka odamásolni, csak, hogy le tudjam játszani, meg annyi helyem sincs. plusz, majd hálózatról is szeretnék ugyanígy szimplán videót nézni vele. Majd, ha sikerülne megtudni, mit lehetne csinálni, visszatérnék a Debianhoz, mert úgy vettem észre gyorsabb volt, csak pont nem működött a lejátszás. Debianban is zavart, hogy ha meghajtót csatlakoztattam jelszót kért. Én úgy akarom, hogy automatikusan csatoljon mindent, és lássa is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Torrent meghívó kunyeráló
- Az 5 legnagyobb bénázás a mobilpiacon idén
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG B550 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H440 fehér GIGABYTE 750W
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- LG 27UL500P-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest