Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: MárkaLánc
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Óraátállítás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- bambano: Bambanő háza tája
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igen, a VMWare használható így is, nézd meg a doksikat alaposabban.

Egyébként igazából én nem erre gondoltam, hanem arra, hogy csinálsz egy kis virtuális Windowst Linux alatt, és minden Windowsos programot abban futtatsz. De meg lehet csinálni azt is, hogy létező Windowst indítasz el, bár én ilyet még nem csináltam, mert tartottam attól, hogy az eltérő hardverkörnyezet (a virtuális gépben más ''alaplap'' van, mint az igaziban) megzakkantja a Windowsomat. Linuxszal viszont tökéletesen működik a dolog, csak arra kell ügyelni, hogy mind az igazi, mind a virtuális géphez szükséges kernel modulok le legyenek fordítva, és az X11 konfig file-ját is cserélgetni kell (lehet, hogy meg lehetne oldani, hogy automatikusan felismerje, milyen videókártyát lát éppen, de ezzel még nem foglalkoztam).
Új hozzászólás Aktív témák
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/256 GB Titanium Gray 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest