- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- Szellem.: WLMouse Strider Gamer Egér
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
Cathfaern
üzenetére
Igen, a VMWare használható így is, nézd meg a doksikat alaposabban.

Egyébként igazából én nem erre gondoltam, hanem arra, hogy csinálsz egy kis virtuális Windowst Linux alatt, és minden Windowsos programot abban futtatsz. De meg lehet csinálni azt is, hogy létező Windowst indítasz el, bár én ilyet még nem csináltam, mert tartottam attól, hogy az eltérő hardverkörnyezet (a virtuális gépben más ''alaplap'' van, mint az igaziban) megzakkantja a Windowsomat. Linuxszal viszont tökéletesen működik a dolog, csak arra kell ügyelni, hogy mind az igazi, mind a virtuális géphez szükséges kernel modulok le legyenek fordítva, és az X11 konfig file-ját is cserélgetni kell (lehet, hogy meg lehetne oldani, hogy automatikusan felismerje, milyen videókártyát lát éppen, de ezzel még nem foglalkoztam).
Új hozzászólás Aktív témák
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Milyen egeret válasszak?
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen routert?
- Építő/felújító topik
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- MIUI / HyperOS topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Sanyo akkutöltő + 2 használható akku
- AKCIÓ! Dell Latitude 5455 14 FHD+ üzleti notebook - Qualcomm X Plus X1 16GB DDR5 512GB SSD W11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs