Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• bambano
    titán

Debian 6.0?
    Hű, még csak most jött ki a Lenny és máris itt a Squeeze?

Én meg elbújhatok a sarokba az Etch 'n' Half-os gépekkel. Nem tudom miért, de félek az upgade-től, ezért is nem szántam rá magam ezelőtt. No meg ha valami balul sül el, akkor mehetek fel a terembe szöszölni órákat és izzadni, hogy vajon minden futni fog-e az eddig használt programok közül. Így meg viszont elesek pár fontos frissítéstől és előbb utóbb biztonsági téren is elkezd hanyatlani a rendszer. Na majd meglátjuk.

Mindenesetre köszönöm az infót, nekem kivételesen új volt :)

Etch-ről squeezere az érdekes menet lesz...
    ha fogadnom kellene, arra fogadnék, hogy a grub2-re meg az új init rendszerre átállásba bele fog törni az automatizmus bicskája, ott sokat fogsz kézzel reszelni..

Ezen kívül akik sok rosszul megirt php scripttel felszerelt webes cuccokat hajtanak, azoknál most az orbitális kenobi tábornok időszaka következik, mert a php default cuccain sokat változtattak.

Ja, etchen mintha még a postgres olyan lett volna, hogyha egy táblát nem soroltál fel a from után, lenyelte, de már a lennys sem nyeli le.

Úgyhogy olvasni, olvasni, olvasni, mielőtt upgradelsz. teszt rendszert sem ártana összerakni hozzá.

• kovaax
    őstag

Debian 6.0?
    Hű, még csak most jött ki a Lenny és máris itt a Squeeze?

Én meg elbújhatok a sarokba az Etch 'n' Half-os gépekkel. Nem tudom miért, de félek az upgade-től, ezért is nem szántam rá magam ezelőtt. No meg ha valami balul sül el, akkor mehetek fel a terembe szöszölni órákat és izzadni, hogy vajon minden futni fog-e az eddig használt programok közül. Így meg viszont elesek pár fontos frissítéstől és előbb utóbb biztonsági téren is elkezd hanyatlani a rendszer. Na majd meglátjuk.

Mindenesetre köszönöm az infót, nekem kivételesen új volt :)

Jaja, hogy megtáltosodtak... ;)

Az elmúlt két alkalommal upgradeltem, de most teljes reinstall van folyamatban, mert vettem egy új vinyót (tulajdonképpen már kész van, a júzer cuccokkal szüttyögök, lehet előbb rendet kellett volna tennem...).

Új hozzászólás Aktív témák