Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- sziku69: Szólánc.
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
bambano
titán
Etch-ben nem jó az udev támogatás, már a telepítés sem sikerül mindegyik telepítő cd verzió esetén. A fusion és az adaptec driverek nem jók, közismert bug van bennük. Ismert tcp implementációs bug van a 2.6.11-es kernellel bezárólag mindegyikben.
2.6.17.8 egy rendesebb teszttől összedúrta a filerendszert.
Ha gondolod, megkeresem az url-eket is.
Egyébként szerintem egy úgynevezett stabil kernelben nem kellene ekkora patcheket, alverziókat, alverziók alverzióit és giteket halmozni. Már az is problémát okozhat, hogy melyik kernel a stabil. Annak se örülök, hogy minden kiéhezett bitbuherátor a stabil kernelfán rodeózik, nincs fejlesztői kernel.
Én leszek az utolsó, aki fudot terjeszt a linuxról és én leszek az első, aki örülni fog, ha rendben lesz a kernel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Calman Home for LG licenc (PGenerator támogatással) ÚJ ára 66.000 Ft.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Stalker Clear Sky Limited Collector's Edition
- Fallout 4 Pip-Boy Edition
- Árváltozás+játék!The Witcher 2 Assassins of Kings Collector's Edition
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3049, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3739
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- Új Asus 18 ROG WQXGA MiniLED 240Hz G-Sync i9-14900HX 32GB 2TB SSD Nvidia RTX 4090 16GB 175W Garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő