- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- sziku69: Szólánc.
- Flashback: Olcsó emulátoros kézikonzol: R36S
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Én jópár rendszeren használok 2.6-os kernelt, és eddig semmi olyan hibába nem futottam bele, amely komoly problémát okozott volna (pl. Adaptec vezérlőkkel sem). (Persze nem a 2.6.0-tól kezdtem...
)
Nem azt akarom mondani, hogy a 2.6 hibátlan, de a 2.4 sem az. Bizonyos helyzetekben nyilván indokolt a régebbi kernel használata, de kifejezetten otthonra, tanulásra egyáltalán semmi okát nem látom, hogy néhány ritkán előforduló speciális hiba miatt lebeszéljünk valakit az újabb technológia megismeréséről. Idővel úgyis azt fogja használni.
Szerk.: Az persze a fentiektől függetlenül igaz, hogy régi gépen mindenképp érdemes régebbi kernelt megpróbálni, ha bármi gond van az újjal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Horgász topik
- PlayStation 5
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Xbox Series X|S
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Az Apple állítólag tovább halasztja a Gemini segítette Siri bevezetését
- TCL LCD és LED TV-k
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- HP 150W töltők (19.5V 7.7A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4530, 100% Akkumulátor
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)