Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
WN31RD
addikt
válasz
bambano
üzenetére
Én jópár rendszeren használok 2.6-os kernelt, és eddig semmi olyan hibába nem futottam bele, amely komoly problémát okozott volna (pl. Adaptec vezérlőkkel sem). (Persze nem a 2.6.0-tól kezdtem...
)
Nem azt akarom mondani, hogy a 2.6 hibátlan, de a 2.4 sem az. Bizonyos helyzetekben nyilván indokolt a régebbi kernel használata, de kifejezetten otthonra, tanulásra egyáltalán semmi okát nem látom, hogy néhány ritkán előforduló speciális hiba miatt lebeszéljünk valakit az újabb technológia megismeréséről. Idővel úgyis azt fogja használni.
Szerk.: Az persze a fentiektől függetlenül igaz, hogy régi gépen mindenképp érdemes régebbi kernelt megpróbálni, ha bármi gond van az újjal.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3391
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3133, 95% Akkumulátor
- Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.6" Full HD - Ryzen 5-7520U - 8GB - 512GB - Win11 PRO - MAGYAR - Garancia
- HP Z-Book G3 ! Csere-Beszámítás! I7 6820HQ / Nvidia Quadro M1000M 2GB / 16Gb DDR4 ! Új Akksi!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
)