- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Samsung Galaxy A56 5G
- Flashback: Olcsó emulátoros kézi konzol R36S
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
Köszi.
Eddig Arch-al elvoltam, gondolom, annál nem lesz problémásabb, vagy de?Viszont egy kérdés felmerült bennem: Ilyenkor a disztro kezelői változtatnak egy adott hibás csomag kódján is, vagy csak jelentik a csomag kezelőinek?
Ha bele írnak a kódba, akkor ilyenkor szokás a fixet a csomag kezelőjének visszaküldeni, vagy több párhuzamos kóddal fut egy adott csomag egy időben nagyobb disztrónként?Sorry, ha nagy hülyeséget kérdeztem, sejtem, hogy ez a linux világban alapvető dolog, de nálam elég kevés gond volt az eddig használt disztrókkal, így kevés dolognak kellett utánanéznem, így nem is lettem eddig túl nagy linux szakértő.

Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- BestBuy topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Formula-1
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Crimson Desert - Középpontban a harcrendszer és a karakterfejlődés
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- PC Game Pass előfizetés
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4407, 100% Akksi
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W11 I Gari
- Surface 3 - 13,5" 2k érintő, i5 1035G7, Iris Plus, 16GB RAM, SSD, jó akku, újszerű állapot, számla
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest