- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Butcher82: Retro - műanyag fehérítés
Hirdetés
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Cathfaern #349 üzenetére
most én is kindauuzeee alól irok a főuiról ...
amugy azt a hozzaszólásomat már törölték... de ami miatt be kellett irnom, mert rámszóltak, azt meg nem .... esélyegyenlöség ....
[1.] telleg nem megy .. még ay ALT-130 se ....
[2.] nem is akarok hungarise nylevet ... nekem mindkét telefonom is angolul megy, persze volna benne magyar is ....
[3.] nem szeretem, ha szamitogep magyarul akar mondani valami ... tagadhatatlanul könnyebb .... de nekem szokatlan .... a debian-t is angolul telepitettem, es angol bill-t is kertem amikor lehett valasztani: qwerty-us ....
poróbáljatok meg engem elhordozni ...igy is megkaptam mar a magamét, hoggy uatánozom neduddki-t ... panther is ram szolt hogy miert aposztrofozok ... midengy ..... a Linux-os topic-okbol mar nem nagyon akarok kimozdulni ....
itt meg csupa toleráns és megértő egyén van ...
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 12 Mini 64GB / 12 hó jótállás
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest