Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- 8th: A NOB legalizálja a doppingot?
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
rii
nagyúr
válasz
Cathfaern
üzenetére
most én is kindauuzeee alól irok a főuiról ...

amugy azt a hozzaszólásomat már törölték... de ami miatt be kellett irnom, mert rámszóltak, azt meg nem .... esélyegyenlöség ....
[1.] telleg nem megy .. még ay ALT-130 se ....
[2.] nem is akarok hungarise nylevet ... nekem mindkét telefonom is angolul megy, persze volna benne magyar is ....
[3.] nem szeretem, ha szamitogep magyarul akar mondani valami ... tagadhatatlanul könnyebb .... de nekem szokatlan .... a debian-t is angolul telepitettem, es angol bill-t is kertem amikor lehett valasztani: qwerty-us ....
poróbáljatok meg engem elhordozni ...
igy is megkaptam mar a magamét, hoggy uatánozom neduddki-t ... panther is ram szolt hogy miert aposztrofozok ... midengy ..... a Linux-os topic-okbol mar nem nagyon akarok kimozdulni ....
itt meg csupa toleráns és megértő egyén van ... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 16GB 512GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest