Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Pajac: PassMark - Intel Core2 Quad Q9400
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- btz: Internet fejlesztés országosan!
-
LOGOUT
Debian GNU/Linux
Új hozzászólás Aktív témák
-
SirRasor
addikt
válasz
Friczy #10424 üzenetére
Egy beléptető terminált teszteltem. Semmihez semmilyen jogosultság se kell, mert csak elindul, nyilván jelszó nélkül belép egy akármilyen felhasználóval, elindítja a Firefoxot és betölt egy webes felület, ahol a csatlakoztatott NFC-olvasóval a felhasználók ki/be tudnak csippanni.
Zárójelben megjegyzem, hogy ha root-tal lépne be jelszó nélkül és illetéktelenek hozzáférnének, akkor is mi a legrosszabb, amit tudnak csinálni? Max hazavágják az aktuális gépet.Egyébként tökéletesen működik Win10 alatt, csak jött egy ötlet, hogy mi lenne, ha kukáznánk a Wint. Hobbiztam picit
Nem tudom mit akarok a Debiantól (Linuxtól úgy amblokk), világ életemben Windowsoztam, de még itthon is van egy laptop, amin Win10 mellett ott van a Debian 12 és ha csak netezni kell, akkor az utóbbit indítom el. Valami nagyon csábító van benne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- Villanyszerelés
- ASUS routerek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- SSD kibeszélő
- Battlefield 6
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3337, 94% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10400F 16GB DDR4 512B SSD RX 6600XT 8GB AeroCool DS Cube ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest