Hirdetés
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- bambano: Bambanő háza tája
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Csapszerelés segítség!
- GAI: Poor Volta...
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bad Pritt
félisten
Ebben amúgy tök igazad van és nagyrészt én is ezért rendeltem elő Occam borotvája elv alapján: kiszórtam minden teóriát, spekulációt és megnéztem, minimum mit kaphatok: egy openworld, filmszerű, posztapokaliptikus, reálisnak tűnő sétaszimulátort szép látványvilággal, remek színészekkel és zenével és a szokásosnál összetettebb történettel (ez lehet negatívum is, majd elválik).
Ez a minimum, amit a trailerek alapján kapni szeretnék, aztán meglátjuk, hogy a többi részlet mennyire váltja be a reményeket. -
Bad Pritt
félisten
Előrendeltem. Két hét múlva tali.
-
Bad Pritt
félisten
Szerintem is az a legnagyobb bullshit. Ez továbbra is egy termék, nem fogják egy ennyire unpredictable változóra bízni a hosszát/tartalmát. Inkább olyasmi megoldások lesznek majd benne, mint pl a Nier Automatában, aki végigtolta, tudja, mire gondolok. Hosszútávon legendás lesz az a játék az ilyen döntései miatt.
-
Bad Pritt
félisten
És egyre több az utalás arra, hogy Troy Baker is benne lesz.
-
Bad Pritt
félisten
Amúgy Kojima beszédes kedvében volt, IGN cikk.
Beszélt az esőről kicsit, a robotkarokról, babákról, semmi nagy leleplezés, csak érdekességek tényleg.
-
Bad Pritt
félisten
Nekem sok dolog feltűnt ebből, de mondjuk nagyon sokszor megnéztem már ezt a trailert is.
Mondjuk az pl nem, hogy a bálna fejjel lefelé volt, meg hát nyilván én nem babráltam a kontraszttal, szóval az inkubátort sem láttam a Mikkelsen (?) karakteren, vagy Kojima fejét a trutymóban.
Ami engem nagyon érdekelne, az tényleg az, hogy Reedus ugyanott, ugyanakkor van-e, mint minden más. Néha egyértelműnek tűnik, hogy látják egymást a másik emberkével, de mégis olyanok, mintha nem vennének tudomást annyira a másikról, kicsit mint a Hatodik érzékben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! VALVE Steam Deck LCD 1TB SSD kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- Asus Rog Ally Z1 Extreme
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- 1TB SEAGATE SSD XBOX SERIES S/X
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest