- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
válasz
Kvelstadt
üzenetére
"weareus megcsinálta ugyanezt annyi különbséggel hogy rakott rá sztázisköpenyt aminek az lett az eredménye hogy sikerült a repeszekkel saját magát besztázisolnia és majdnem megölnie. én úgy röhögtem alig tudtam odamenni hogy felgyógyítsam"
Igen. Alapból kőkemény vagyok(
), nekem ez túl durva fegyver, maradok a precíziós cső+daráló+irányított vetőtér+fakultatív kombónál.
Azaz az első három tuti ász, a negyediket pedig meghagyom további kísérletezés színterének (értelemszerűen két db kétcsövű fegyverről van szó...).
Alkalmasint a Tesla-mag néhány csővel viszonylag használható, nem azt mondanám, hogy überkirály fegyver, de már a grafikai megvalósítás önmagában is megér egy misét.Mondjuk tény, hogy az általad összelegózott egykezes fegyver mellett egy rakétavető is nehezen rúg labdába...
Respect.A Rosettát egy áramkörileg és szupportilag megfelelően felülvezérelt felbuktató c. blueprintes fegyverrel (na és ha még átdobáljuk rajta MK II-esre v. még inkább MK V-ösre a szupportokat és csöveket) 1, max 2 db lövéssel likvidálni lehet. (Ha sztázisban tartod...) Bár igaz, ez kétkezes fegyó, szóval nem ugyanaz a játék, nem ugyanaz a műfaj...
Új hozzászólás Aktív témák

- Matematika topic
- Redmi Note 15 Pro 5G – a szokásosat?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Óra topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- nVidia tulajok OFF topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Futás, futópályák
- További aktív témák...
- Ram bazár DDR3 (4GB/2GB)
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Apple Watch Series 9 Cellular 41mm Pink 96% (1év Garancia)
- Dell S3221QSA 32 4K UHD Ívelt Monitor 27% ÁFÁS
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
), nekem ez túl durva fegyver, maradok a precíziós cső+daráló+irányított vetőtér+fakultatív kombónál.