Új hozzászólás Aktív témák

• Weareus

addikt

válasz Kvelstadt #378 üzenetére

"weareus megcsinálta ugyanezt annyi különbséggel hogy rakott rá sztázisköpenyt aminek az lett az eredménye hogy sikerült a repeszekkel saját magát besztázisolnia és majdnem megölnie. én úgy röhögtem alig tudtam odamenni hogy felgyógyítsam"

Igen. Alapból kőkemény vagyok( :) ), nekem ez túl durva fegyver, maradok a precíziós cső+daráló+irányított vetőtér+fakultatív kombónál.
    Azaz az első három tuti ász, a negyediket pedig meghagyom további kísérletezés színterének (értelemszerűen két db kétcsövű fegyverről van szó...).
    Alkalmasint a Tesla-mag néhány csővel viszonylag használható, nem azt mondanám, hogy überkirály fegyver, de már a grafikai megvalósítás önmagában is megér egy misét.

Mondjuk tény, hogy az általad összelegózott egykezes fegyver mellett egy rakétavető is nehezen rúg labdába...
    Respect.

A Rosettát egy áramkörileg és szupportilag megfelelően felülvezérelt felbuktató c. blueprintes fegyverrel (na és ha még átdobáljuk rajta MK II-esre v. még inkább MK V-ösre a szupportokat és csöveket) 1, max 2 db lövéssel likvidálni lehet. (Ha sztázisban tartod...) Bár igaz, ez kétkezes fegyó, szóval nem ugyanaz a játék, nem ugyanaz a műfaj...

Új hozzászólás Aktív témák