- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Yézi: Ryzen 7 1800X tuning (vs. i7-2600K...?)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
ja egyébként tegnap feltaláltam egy fegyvert ami annyira veszésjes hgy még önmagunkra is. és még a biztonsági védelem support sem véd meg tőle.

úgy néz ki hogy kis keretre raktam egy tüske magot és innentől ilyen szegecseket lő ki. alá meg egy robbantó modult alsó cső helyett ami az utolsó lövésből még csinál egy ilyen szanaszét repkedő repesz féleséget.plusz egy sav support.
ez úgy néz ki hogy rálövök a dögre aztán nyomok egy másodlagos lövést és belülről kifelé repkednek a dögből a repeszek savval ellátva és még nekem is el kell bújnom hogy ne sebezzen.
weareus megcsinálta ugyanezt annyi különbséggel hogy rakott rá sztázisköpenyt aminek az lett az eredménye hogy sikerült a repeszekkel saját magát besztázisolnia és majdnem megölnie. én úgy röhögtem alig tudtam odamenni hogy felgyógyítsam.

azóta lecseréltem a robbantómodult mert még ha én be is vállalom azt a kis sebzést wearus úgy távol maradt tőlem mintha pestises lennék.

lényeg hogy végre sikerült csinálnom egy kis kétkezes fegyvert aminek van sima lövése és aoe sebzése is.
mert én nem szeretek fegyvert váltogatni plusz nem tetszett hogy itt már nem akkora császár a plasmacutter.
hát most már ez a modul plasmával összekombózva lő is meg sebez is mindenkit. majd kipróbálom rosettán hogy ő mit szól hozzá.ja egyébként a rosettákat egy felhúzott kis fegyverre rakott hidraulikus maggal azaz azzal fényes késsel cafatokra lehet vágni.
11 vágást engedett egy tárral és hét vágásból mindenét levágtam rosettának.
Új hozzászólás Aktív témák

- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Okos Otthon / Smart Home
- Elemlámpa, zseblámpa
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- GTA V
- USB, Bluetooth, Power – A logók valódi jelentése
- Milyen videókártyát?
- Arc Raiders
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Gamer Gép - MSI B760M, Intel I9 14900K, 24GB DDR5, RX 6900 XT 16GB, 2 TB M.2 SSD, 750W
- GIGABYTE P850GM 850W 80 PLUS Gold Eladó!
- MSI RTX 3070 8GB GDDR6 GAMING Z TRIO Eladó!
- ThinkPad T14s Gen2i 14" FHD IPS i7-1165G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam új akku gar
- Ps2,Ps3,Ps4,Ps5,Xbox360,Xbox one,Xbox series,PSP játékok
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Apple iPhone 14 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku : 87%
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 4000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest