- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- potyautas: A teljesség igénye
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Meggyi001: Párizs a magasból, ahol nem Eiffel a főszereplő...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weareus
addikt
Nos, igen. Toturi leírta a lényeget, kb. Ha a játék magával ragad, úgysem te döntöd el, hogy mennyit fogsz tolni vele...
Aztán másnap mehet az ember kocsányon lógó szemekkel dolgozni, ahogy mi/én is.
Szerintem amúgy ha a játékok kb 50%-a ilyen minőségben, sztorival és terjedelemben jönne ki, mint mondjuk a szóban forgó Opus, akkor lehet, fele ennyi gém lenne a piacon, de 2x annyian vennék meg...
Lényeg a lényeg: a coop-ot ne hagyd ki, mert már eleve felszorozza a játékélményt, ha pl. egy olyan foggyossal (
) nyomulsz, mint toturi...Most be fogok regisztrálni erre a paypalra, hogy online megvehessem az Awakened DLC-t, meg egy pár apróságot (ruhák, robot upgrade-k, et cetera, et cetera).
Amúgy gyanús nekem, hogy a VG félrerakta a projektet és valami SW-játékhoz szerzett/kapott jogokat. Mondhatnám, ennek nem örülök túlzottan, de ki tudja; egyrészt talán jót tesz a DS-nek egy kis pihegés, másrészt azért ők egy olyan fejlesztőgárda, akik egy lerágott csontból is olyan gamest kihozhatnak, hogy csuhajj ripityom.
De majd meglátjuk...
Új hozzászólás Aktív témák

- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS X670E R7 9800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB Lian Li O11 Dynamic EVO RGB 850W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 16GB DDR5 512GB SSD RX 9070 XT 16GB NZXT H7 Flow fehér 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4522
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
) nyomulsz, mint toturi...