Új hozzászólás Aktív témák

• Weareus

addikt

válasz mcmike #363 üzenetére

Nos, igen. Toturi leírta a lényeget, kb. Ha a játék magával ragad, úgysem te döntöd el, hogy mennyit fogsz tolni vele...
    Aztán másnap mehet az ember kocsányon lógó szemekkel dolgozni, ahogy mi/én is.
    Szerintem amúgy ha a játékok kb 50%-a ilyen minőségben, sztorival és terjedelemben jönne ki, mint mondjuk a szóban forgó Opus, akkor lehet, fele ennyi gém lenne a piacon, de 2x annyian vennék meg...
    Lényeg a lényeg: a coop-ot ne hagyd ki, mert már eleve felszorozza a játékélményt, ha pl. egy olyan foggyossal ( :DDD ) nyomulsz, mint toturi...

Most be fogok regisztrálni erre a paypalra, hogy online megvehessem az Awakened DLC-t, meg egy pár apróságot (ruhák, robot upgrade-k, et cetera, et cetera).

Amúgy gyanús nekem, hogy a VG félrerakta a projektet és valami SW-játékhoz szerzett/kapott jogokat. Mondhatnám, ennek nem örülök túlzottan, de ki tudja; egyrészt talán jót tesz a DS-nek egy kis pihegés, másrészt azért ők egy olyan fejlesztőgárda, akik egy lerágott csontból is olyan gamest kihozhatnak, hogy csuhajj ripityom.

De majd meglátjuk...

Új hozzászólás Aktív témák