Hirdetés
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- sziku69: Szólánc.
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség!
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
wednesday
őstag
Értem. Akkor ezek eleve erősebb fegyverek is alapból? Mert végül is írja, hogy 5-10% egyéb tulajdonságokra stb.
Az első rész mentéséért a cuttert adja, azt ami az első részbe is volt. Azt nem tudom ez és a 2-ben szereplő cutter között van -e különbség. Szerintem lehet újra kezdtem (kb 1-2 napi játék ameddig eljutottam), mert kapott gócot a hullámfegyver is, ami nem is lehetne még az enyém.
Mondjuk legalább láttam miféle fegyverek lesznek. Ami új volt egy dárda, szöglövő féle, egy gránátvető (egyiket se próbáltam) és egy mesterlövész puska féle, ami alapból 50 sebzéssel indul. Na azt kipróbáltam (1 szörnyet nyírtam ki vele). Érdekes mert nem kellett csonkolni 1 lövés a szörny hasába (az alap pengésnek) és ki is terült. Illetve 2 lövést kapott, mert sunyi módon feküdt a földön, az első az ébresztő volt.Akkor a ruha fejlesztése is ugyanúgy lesz mint az első részbe, venni kell tervrajz alapján a drágábbakat? Mert itt meg azt hittem ki kell választani egy típust és azt tápolni.
Új hozzászólás Aktív témák

- MEDION Erazer Major X20 Gamer laptop -40% i7-13700HX 16/1TB NVIDIA RTX 4070 8GB QHD 240Hz
- Seagate IronWolf 4TB HDD 100/100 Beszámítás OK!
- Lenovo LOQ 15IRH8 / i5-13500H / RTX 4060 / 16GB / garancia
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 2 Ryzen 5 PRO 16GB RAM 256GB SSD FHD Touch 97% akku, szép állapotú
- ASUS Vivobook S15 OLED BAPE Edition (K5504VA) - Full Blue Bundle - 120Hz 3K OLED
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Purple / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy S20 Ultra / 12/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- Apple iPad Pro 9.7 (A1674) 32GB Wi-Fi + Cellular - Asztroszürke (Jelszavas)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest