Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
Üdv Urak!
Én is csatlakozom a klubhoz, bár egyelőre még csak a 6. Fejezetnél járok. Origines a játék, az elején beadott minden cuccot, veletek ellentétben én éltem is vele, mert maradjunk annyiban, hogy ha én lennék Isaac, hamar véget ért volna velem az első rész.
Igen, itt valóban több az akció és a jobb ruha mellett sem mindig garantált a végkimenetel, de ésszel végig lehet vinni (normál fokozaton nyomom)
Próbáltam utána nézni, hogy egy végigjátszás alatt hány fegyvert lehet kimaxolni? Na meg, energia góc visszaszerezhető fegyverből? Mert ahogy láttam nem..
A harmadik rész coopban amúgy szintén letudva, látszik kinek a keze van az egészben. Nade attól meg úgy fostam, egyedül neki se álltam inkább mikor láttam milyen dögök jönnek.
Sajnálom a Visceralt, nekem nagyon tetszett a széria.
Új hozzászólás Aktív témák

- Asus TUF F16 FX607JU 16" QHD+ IPS i7-13650HX RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - Ezüst - HUN - mw0w3mg/a - 3 Ciklus 2+ év gari
- Vivo V50 Lite 8/256 5G Black Dual SIM + 90W charger - Új, bontatlan, független - 3 év garancia!
- EliteBook 8 G1i 14 AI 14" FHD+ IPS Ultra 5 235U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- SK Hynix 8GB DDR5 RAM modulok több darab is van // Számla // Garancia //
- Apple iPhone 11 Pro / 64GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia / Akku: 90%
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HP EliteBook 640 G10 - 14" FullHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1 év garancia - MAGYAR
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest