Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Klaus Duran: RCS
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
Luperator
tag
Üdv Urak!
Én is csatlakozom a klubhoz, bár egyelőre még csak a 6. Fejezetnél járok. Origines a játék, az elején beadott minden cuccot, veletek ellentétben én éltem is vele, mert maradjunk annyiban, hogy ha én lennék Isaac, hamar véget ért volna velem az első rész.
Igen, itt valóban több az akció és a jobb ruha mellett sem mindig garantált a végkimenetel, de ésszel végig lehet vinni (normál fokozaton nyomom)
Próbáltam utána nézni, hogy egy végigjátszás alatt hány fegyvert lehet kimaxolni? Na meg, energia góc visszaszerezhető fegyverből? Mert ahogy láttam nem..
A harmadik rész coopban amúgy szintén letudva, látszik kinek a keze van az egészben. Nade attól meg úgy fostam, egyedül neki se álltam inkább mikor láttam milyen dögök jönnek.
Sajnálom a Visceralt, nekem nagyon tetszett a széria.
Új hozzászólás Aktív témák

- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- PlayStation 5
- Azonnali játékos kérdések órája
- Parkside szerszám kibeszélő
- TP-LINK routerek
- Renault, Dacia topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Klaus Duran: RCS
- Autós topik
- További aktív témák...
- Samsung 870EVO 1TB 2.5"
- HP Probook 445R G6,14",FHD,AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Mind a új MAKULÁTLAN Apple MacBook Air 15" M2 16B RAM 256GB Magyar billentyű garancia 2026.11.14
- Lenovo ThinkPad T480s,14",FHD,i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH
- GARANCIÁLIS ASUS TUF F16 // Intel Core 5 210H // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4050
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4658, 90% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- HP Elitebook / Probook üzleti kategóriás notebookok - i5 - i7 - Ryzen - nagy választékban számlával
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest