Új hozzászólás Aktív témák

• Kvelstadt

veterán

válasz oolit #117 üzenetére

nálam fogalommá is vált. kedvenc shooter játék, mind hangulat mind sory téren.
    én már nem számolom hányadjára tolom de csak zealot-ba van több mint 10 végigjátszásom és ebből kb kettő ami new game+os.
    igazából hard core után belegondol az ember h mi a nehéz a többi fokozatba mikor bárhol lehet menteni és checkpoint is van bőven. sztem semmi nehézség nincs így a könnyebb fokozatokba.

próbáltam a metro-t de nekem nem adta se a hangulat se a story meg az fps nézetest se kedvelem. ez van. de annyit láttam belőle és elismerem hogy egy jól összerakott játék nem úgy mint a cod széria..

nem is tudtam diana teljes nevét. még én is tanulok valami újat mindig. :)
    az a dög lehet menni is akar utánad de igazából úgy jár mint te, kiszippantja a vákúm mint téged.
    toljad toljad.
    nekem igazából az hiányzik hogy a nehézségi fokozaton kívűl a story-ról meg a többiről is legyen szó, szóval bármi eszedbe jut írjad. :)

továbbá:
    (#119) oolit nem ját.... nem j... hallod! játszd végig az első rész! úgy kerek az egész és sokad az a 2 rész hangulatához. főleg a 10 fejezet. az ishimura-s rész. az az első ismerete nélkül jó semmilyen lehet. az első végig az ishimura-n játszódik és sokkal parásabb mint a 2 rész. ebből következik hogy a a 2 részben az ishimura fejezet igazi full para hangulat volt. á öcsém pótold az első rész!

nekem rengeteg végigjátszásom van de én is most jöttem rá hogy lehet váltani a lokátort. :D vagyis tudtam de sose foglalkoztam vele hogy megnézzem melyik gomb vált mert tudom mi hol van :))

a felsorolt fegyók közül meg a plazma az alap és sérthetetlen, kedvenc fegyver. az impulzus ad egy jó kis ratatatat hnagulatot a játékba viszont hangosabb mint amennyire hatékony. eszi lőszert...
    dárdavető, nem rosz. másodlagos sebzése miatt egész jól használható sok helyzetben de hard végigjátszásokhoz én nem ajánlom. annyira nem életképes szerintem.
    ívfegyver, sose szerettem. jó széleset lő de rohadt lassú a nyaláb amit lő. másodlagosa jó de az is lassú.
    pont ma lángszóróztam egyet. marhára tetszik hogy tök humánusan öl (végtagok leszaggatása nélkül, mi e ha nem humánus a trancsírhoz képet?) de maxra húzva egy full palack kb egy monsztrára elég szóval ezt se győzni utántölteni nehezebb fokon.

(#118) Csabulator egyet értek. lineárisabb let meg egyszerűbb de cél volt a nagyobb vevőközönség elvégre EA keze alatt van a cucc.
    "Én nem vagyok a horror játékok kedvelője és sajnos tényleg kikészít idegileg a sok ráparázás," <- szerintem te ne is gondolj a harcore fokozatra hogy mentés nélkül mész pl 7 fejezetet úgy h attól kell félni h megnehaljak megnehaljak...

ezaz végre van élet a topikban! :C

Új hozzászólás Aktív témák