- Klaus Duran: Marathon
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Candy: IGPU dGPU passthrough, avagy a nem minden arany, amin megy a Furmark
- hcl: Samsung S21FE pakolás
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
Új hozzászólás Aktív témák
-
sakeee82
aktív tag
Sztem az irányítás jó. Nem értem mi vele a baj, ez nem fps, hanem tps olyan mint a Geras of War, a korlátozott mozgás emiatt van, plussz nem boxeralsóban szaladgál a csóka, hanem egy súlyosabb öltözékben. Nekem így az irányítás jobban tetszik, sokkal könnyebbek benne némely részek mint xboxon!
A grafika sztem xboxon szebb egy fokkal és sokkal de sokkal sötétebb ami félelmetesebbé teszi, itt mindig látszik szinte minden, olyan mintha overbright lenne rajta.
Nekem eddig 2x volt olyan hogy befagy a kép, de a hang megy tovább és 20 sec múlva minden tiszta zöld lesz, majd felbontás váltás oda vissza és megoldódik!!! Ez vmi patchel orvosolva lesz sztem, már ha előjön majd sok embernél, nem csak nálam
Új hozzászólás Aktív témák

- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Utcakép banánnal: félrecsúszhat a Google Térkép fókusza
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Suzuki topik
- Milyen egeret válasszak?
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Próba
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- iPhone topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z390 i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 550W
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro Max 256GB használt Black Titanium 91% akku 6 hónap garancia
- Használt Ausdom AF640 Full HD webkamera
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest