- bambano: Bambanő háza tája
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- laskr99: Újrakezdem a processzor és videókártya szilícium magok fotózását
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: 10 a 12-ből (HD4400 iGPU)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- amanoba: Zakuszkarecept Puskás Csabától, a Borkonyha Étterem head séfjétől
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
Új hozzászólás Aktív témák
-
andriscs
aktív tag
Hi!
Az a helyzet, hogy van egy Abit IS7-E alaplapom (Dual DDR támogatás), amiben van 4 memória foglalat. Ebben eddig volt 2 db 256-os Samsung memória. Ma vettem még 2 darab 256-os Samsung modult. Nem teljesen egyforma a két típus, de mindkettő Samsung. Azonban mikor beraktam, és teszteltem Window Memory Diagnostic-kal, akkor hibákat talált (stride6 tesztnél). Gondotlam, esetleg az új memóriák rosszak. Kivettem a régieket, az újak hibátlanul mentek. Kipróbáltam egyesével, hátha a foglalatok rossza, de mind jó. Csak akkor van hiba, ha a két különbözú típusú memória egyszerre benne van. Láttatok már ilyet? Dual DDR-nél kell valamit külön engedélyeztetni? Alaplapi BIOS-t frissítettem. Mi lehet a hiba? Esetleg az eltérő CAS Latency? Vagy mit kell csinálni, hogy menjenek együtt? Aki találkozott már hasonló problémával, az segítsen pls. Fontos lenne, hogy ha már ennyi pénzt kiadtam, akkor legalább tudjam használni az új memóriákat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- PlayStation 5
- Milyen videókártyát?
- Gyúrósok ide!
- Projektor topic
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gitáros topic
- Energiaital topic
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest