- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- votlage71: Kábel menedzsment
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
floxet
tag
jugeen kemény vagy nagyon...
mi a fasznak neked ilyen gép? kihasználni nem tudod, mire lenne értelme már 4 magosoké lesz a főszerep. Szerintem nagyon elbikáztad ezt a vételt...a vidkarid túl drága a gtx-hez képets és nem annyival jobb, ha kellmeghúzod a gtx-et ultrát már nem nagyon lehet. Procid meg mint kiderült 1-2 százalékkal jobb, persze olcsóbb, de akkor már vehetted volna pár ezressel drágábban a 4 magosat. Minek vettél ilyen gépet? Ez nagyon durvaán pénzkidobás volt....veszel egy játtékkártyát és 6 giga ram? Nekem is 4 gigám van de nekem van egy 32 bites és egy 64 bites opom. Melóhoz 64 játékhoz 32 bit. Játék úgy is csak kettőt tud kihasználni, minek neked 6 giga? ez egy fél millás gép lehetett monitorral együtt, de minek? Olyan mintha jasszolásból vetted volna. Tényleg nem bántani akarlak csak azt hittem beszarok mikor megláttam, mert pillanatok alatt fog elértéktelenedni és a hajadat fogod tépni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- OLED monitor topic
- Apple asztali gépek
- Hálózati / IP kamera
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3021, 91% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 256GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest