- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja a trendeket...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- intecpc: Miért érdemes felújított laptopot vagy számítógépet választani?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- intecpc: Megbízhatóság, minőség, megtakarítás – Itt az akciós HP nyomtató!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- weiss: Pant* rant
Új hozzászólás Aktív témák
-
floxet
tag
jugeen kemény vagy nagyon...
mi a fasznak neked ilyen gép? kihasználni nem tudod, mire lenne értelme már 4 magosoké lesz a főszerep. Szerintem nagyon elbikáztad ezt a vételt...a vidkarid túl drága a gtx-hez képets és nem annyival jobb, ha kellmeghúzod a gtx-et ultrát már nem nagyon lehet. Procid meg mint kiderült 1-2 százalékkal jobb, persze olcsóbb, de akkor már vehetted volna pár ezressel drágábban a 4 magosat. Minek vettél ilyen gépet? Ez nagyon durvaán pénzkidobás volt....veszel egy játtékkártyát és 6 giga ram? Nekem is 4 gigám van de nekem van egy 32 bites és egy 64 bites opom. Melóhoz 64 játékhoz 32 bit. Játék úgy is csak kettőt tud kihasználni, minek neked 6 giga? ez egy fél millás gép lehetett monitorral együtt, de minek? Olyan mintha jasszolásból vetted volna. Tényleg nem bántani akarlak csak azt hittem beszarok mikor megláttam, mert pillanatok alatt fog elértéktelenedni és a hajadat fogod tépni...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- IKEA (HAVREHOJ) tablet vagy laptop tartó
- Új! Számla + 1-3ÉV Gari! Áfás! Gamer PC - Számítógép! I5 14400F / RTX 5070 / 32GB DDR5 / 1TB SSD M.2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest