- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
floxet
tag
jugeen kemény vagy nagyon...
mi a fasznak neked ilyen gép? kihasználni nem tudod, mire lenne értelme már 4 magosoké lesz a főszerep. Szerintem nagyon elbikáztad ezt a vételt...a vidkarid túl drága a gtx-hez képets és nem annyival jobb, ha kellmeghúzod a gtx-et ultrát már nem nagyon lehet. Procid meg mint kiderült 1-2 százalékkal jobb, persze olcsóbb, de akkor már vehetted volna pár ezressel drágábban a 4 magosat. Minek vettél ilyen gépet? Ez nagyon durvaán pénzkidobás volt....veszel egy játtékkártyát és 6 giga ram? Nekem is 4 gigám van de nekem van egy 32 bites és egy 64 bites opom. Melóhoz 64 játékhoz 32 bit. Játék úgy is csak kettőt tud kihasználni, minek neked 6 giga? ez egy fél millás gép lehetett monitorral együtt, de minek? Olyan mintha jasszolásból vetted volna. Tényleg nem bántani akarlak csak azt hittem beszarok mikor megláttam, mert pillanatok alatt fog elértéktelenedni és a hajadat fogod tépni...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Renegade RGB 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz KF560C32RWAK2-32
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Z790 Dark Hero
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asrock B360M Pro4 microATX - elkelt TheCrafter22 kollégának, értékelésre vár
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- KIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad Ultra Docking Station (40AJ)
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman i3 FSP 600W
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
- BESZÁMÍTÁS! MSI X470 R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD ROG STRIX RTX 2080 Super 8GB Rampage SHIVA 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest