- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Klaus Duran: 2025 dude
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pretorian06
csendes tag
válasz
deepmish #2716 üzenetére
Hosszabbítón keresztül kapja az áramot. Az előző konfigommal nem volt gond így, de hát már a fene tudja, mindent ki kell próbálni...
Az a gond, hogy singleben mind a 2 modul megy 1333-on mindegy melyik slotban, de együtt nem hajlandóak működni rendesen. A módszeredet már próbáltam, akkor 7-7-7-24-et ismert fel, pedig 6-6-6-24-es a ramom.Van egy olyan bios menüpont hogy AI Overclock Tuner, azon belül X.M.P opció (ezzel be lehet olvasni a memória partamétereit), de ez sem hozott megoldást. A feszt. én nem merem 1.8-nál feljebb vinni, 1.7 a gyári érték.
Úgy döntöttem, unom az egészet, így reggel berendeltem [link] memória kitet. Ez az asus QVL listájában szerepel, ha ezzel sem műxik akkor...
A Geilt meg elpasszolom, hátha más lapban működik rendesen. Amúgy megnéztem a te ramjaidat is, sajnos nem szerepelnek a listában!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- SSD kibeszélő
- Gitáros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 8500G / 8600G AMD Ryzen 7 8700G / 7800X3D processzor 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest