- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Kék színű a nyák, és kingmax feliratú a csip rajta. De annyira lusták voltak, hogy az SPD-jét se programozták át, onnan tudom, hogy micsoda....
A legrégebbi moduljaikon micron JNM modulok voltak, zöld nyákon, gyári felirattal, majd asszem a 2gb-sekből is jött egy rövidebb elpida feliratos/csipes verzsön (szintén zöld), ami nekem is van, linkeltem is róla, majd ez a nanya/elixires kék nyákos kingmaxfeliratos csoda. De szerintem ez se olyan rossz...Attól függ, mi a célod vele.
Szerk.: találtam róla képet... A 2GB-s nem is kék...
[link] [link]
Mind a két modulpár 1500@cl8 körül ért véget a P35-ömben, 1,5V-on. És asszem ugyanaz a csip van rajtuk, de erre nem esküszöm meg. Általában a típus végéből derül ki, milyen csipes. (Itt B8KG9/B8KG9B) De hogy konkrétan az 1gb-s vagy 2gb-st néztem meg konkrétan, asszem az 1gb-s volt, kicsit belezavarodtam a sokféle kingmaxba,....De szerintem 99% hogy ugyanaz van rajtuk....
Új hozzászólás Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- E-roller topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Tesla topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- Kingston FURY Renegade 32GB 2x16GB DDR4 3600MHz kit - 38 hónap Aqua.hu Garancia / Beszámítás OK!
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- Alaplap, i5 processzor, 16gb ram, Gyári hűtő
- Microsoft Surface Pro 6 fekete
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest