Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Lakodalom van a mi utcánkban...
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
HSM
félisten
Kék színű a nyák, és kingmax feliratú a csip rajta. De annyira lusták voltak, hogy az SPD-jét se programozták át, onnan tudom, hogy micsoda....
A legrégebbi moduljaikon micron JNM modulok voltak, zöld nyákon, gyári felirattal, majd asszem a 2gb-sekből is jött egy rövidebb elpida feliratos/csipes verzsön (szintén zöld), ami nekem is van, linkeltem is róla, majd ez a nanya/elixires kék nyákos kingmaxfeliratos csoda. De szerintem ez se olyan rossz...
Attól függ, mi a célod vele. 
Szerk.: találtam róla képet... A 2GB-s nem is kék...
[link] [link]
Mind a két modulpár 1500@cl8 körül ért véget a P35-ömben, 1,5V-on. És asszem ugyanaz a csip van rajtuk, de erre nem esküszöm meg. Általában a típus végéből derül ki, milyen csipes. (Itt B8KG9/B8KG9B) De hogy konkrétan az 1gb-s vagy 2gb-st néztem meg konkrétan, asszem az 1gb-s volt, kicsit belezavarodtam a sokféle kingmaxba,....
De szerintem 99% hogy ugyanaz van rajtuk....
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Milyen videókártyát?
- Ózongenerátor a háztartásban
- Motoros topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Yettel topik
- Mindenki bukja a Blackwell chipeket, ha bejön Trump terve
- Melyik tápegységet vegyem?
- Apple asztali gépek
- További aktív témák...
- Gigabyte H81M-S2PV alaplap + Intel i5-4460 + 2+4GB DDR3 + hűtő 19e
- ASRock Z87 Extreme6 LGA 1150 alaplap
- G.Skill Ripjaws S5 32GB 2x16gb kit 6400mhz CL32!! GARI: 2026.06.-ig.Alacsony profilú,hütőbordás!
- --- KISHIBÁS --- AM4 alaplap Asrock B550m HDV Egyik ram slot nem megy! Ingyen FOX
- SAMSUNG és SKHYNIX 8GB DDR4 RAM-ok!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L490 - i5-G8 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Attól függ, mi a célod vele.