- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
Hirdetés
Aktív témák
-
Memphysto
tag
válasz
FehérHolló #3169 üzenetére
nem nem !
valószínűleg én nem voltam világosde 1 villamosmérnököt interjúvoltam meg, akiknek kell informatikát tanulni!
De ez mindegy a lényeg ugyanaz -
Memphysto
tag
válasz
FehérHolló #3163 üzenetére
már megkérdeztem 1 et!
De mind egy hiszen ''A DDR már letűnőben van, a két főbb processzorgyártó, az Intel és az AMD mikroprocesszorai is DDR2 memóriákkal működnek együtt.''
Azért gondolom nincs érzékelhető különbség, főleg hogy nana sec-ben mérhető a késleltetés
De azért kösz a választ -
Memphysto
tag
Sziasztok!
Nem nagyon vágom ezt a ramos témát de lenne 1 kérdédsem.
A DDR 2 jobb mint a sima DDR?
Ha logikusan gondolkadnánk akkor az lenne a válasz hogy persze! De egy informatikát tanuló villanykaros srác aszonta hogy a sima DDR jobb a DDR2-t csak azértvan mert olcsóbb! ez igaz?
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 430 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gar
- Emlékezetes gamer élmény, amit megvásárolhatsz VAGY akár ki is bérelhetsz! Akár rèszletre is!
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest