Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál... 3. rész
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Aktív témák
-
afterburner_
őstag
nekem anno geil ultram volt a p5w dh-hoz nah az cl4-et nem ment 800-ban csak spd ertekekkel volt hajlando indulni, de meg cl5-ben sem ment 800on
persze aztan az abit aw9d maxban siman lehetett allitnai a cl értékeket!
de persze nem igazan tudtam huzni, viszont aztan egy masik sracnak eladtam p5b deluxeban, neki meg most az uj biossal szinte megtaltosodott a ram...sokan panaszkodnak az ocz-re ddr2-es memeknel, hát francse tudja...annyi manapsag a marka és azon belül a tipusok hogy ez a kompatibilitas karara megy
ráadásul kezdetben megy a mezesmadzag...teszteloknel a jo modulok, és aztan furcsa modon , rakerulnek a selejtesebb chippek a rammokra, chipvaltas meg miegymas..
amugy en megkuldtem 2.65V bios fesszel a corsair ramjaimat, de eprsze csak eteszt erejeig 10 percre aztan utana megkergultek, és a borda is lehullott az egyik memről, pedig venti volt a feje felett
[Szerkesztve] -
Érdekes, lehet a lapnak nem tetszik... próbáld ki másik lapba.
Volt nálam 2X1Giga Corsair Dominator 1066-os CL5-be még alap FSB-n se akart menni 1066-on bármekkora feszt adtam neki, CL3-ba még 780-at se ment. Az A-datáim meg Cl3-3-3-3 2.4V-on stabil pedig a corsairon is D9GMH-k voltak.
Hát kell szerencse hozzá na.
Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude E6220 - i7-2GEN I 8GB I 128SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Hordozható napelem 3 Watt / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS ROG Zephyrus G14 - 14" WUXGA 144Hz - Ryzen 9 6900HS - 16GB - 1TB - Win11 - RX 6800S 8GB - HUN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
persze aztan az abit aw9d maxban siman lehetett allitnai a cl értékeket!