- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
nyesix
senior tag
szerintetek telejesen egyértelmű, hogy a DDR2 memók ára még kisebb lesz, a kommerszebb (értsd nem színes hűtőbordás
tuning) memók ára tavaly ősz óta kb megfelezősött, én annó kb 20 ért vettem 667es ramot 1G , most ugyanez 9200 ft. tudom, hogy számítástechnika, meg minden, de ha így tolják a DDR3at akkor ez ennél még mehet lejebb?
így értem lehet itt (PH!) is kapni 17 db ezresért 2 G 800 as memót, a külföldi cikkeket olvasgatva, ahol ddr3 al hasonlítják össze nem jobb a ddr3 sokkal, mondjuk anno a ddr1-ddr2 nél is valamiilyen volt, meghát ez a gép teljesítményének kis % át teszi ki mondjuk Crisysközbe, ott inkább proci+vga.
látomlassan meggyőzöm magam, hogy vegyek ost 17 ért 2G-át, aztán nyár végén meg proci meg atom vga, a fenti játék miatt. azoknak az ára ritkábban megy felfelé, mint a ramé.
várom véleményeiteket!
Aktív témák
- Gigabyte GA-F2A88XM-D3HP Alaplap + AMD A10-7800 Radeon R7 + 2x4GB ADATA DDR3 RAM
- Crucial RAM 32Gb Kit (1x32Gb) DDR5 5200MHz (ou 4800) INGYEN FOXPOST
- FEHÉR ASUS ROG STRIX X670E-A GAMING WIFI ÚJSZERŰ - GARIS
- MSI Z77 MPOWER Alaplap eladó
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3004
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest