Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: A kérdés...
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Trewerr: Analóg-digitális jelátalakítás (zenefájlok leegyszerűsítésével magyarázva)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
válasz
subaruwrc
üzenetére
Ha jól rémlik az nVidiás cikkre gondolsz, ami lényegében arról szólt, hogy az nVidia megpróbált azzal takarózni, hogy nem az ő hibájuk, hogy megsülnek a méregdrága tuningmemóriák...
Őszintén szólva én sem igazán tudom mennyi sok a DDR2-eseknek, 2.1V-on még nem melegednek a RAM-jaim, 2.2-n már langyosak, többet még nem adtam nekik.
Volt nemrég hír, hogy a Corsair tuning 800-asokat dobott piacra, amik 2.35V-on mennek CL3-ban... könyörgöm, ennyi fesszel a CL5-ös 667-es Value Select moduljaim is mennének 800-on.
(mármint CL3-ban
)
Valakinek esetleg van tapasztalata, hogy mennyin sülnek át egyenletesen a DDR2 modulok?
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Google Pixel topik
- Annyira azért nem egyedi tervezésűek a Steam Machine fő komponensei
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Hardcore café
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Arc Raiders
- Robotporszívók
- Assetto Corsa Rally
- További aktív témák...
- LG 35WN75C-B - 35" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - USB Type-C 60W - AMD FreeSync - HDR 10
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- Gamer szék ASUS ROG Destrier Ergo SL400
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3844, 100% Akkumulátor
- iKing.Hu - Google Pixel 10 Tensor G5, 120 Hz OLED, tripla kamera-128 GB Használt, karcmentes Gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
(mármint CL3-ban
)