Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Kraz
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Hirdetés
!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
denes242
aktív tag
nem mondanam, hogy a geil fos. es ha nep ram, nem tudom miert problema? azt tudja amit hirdet magarol, annyiert. nyilvan sokkal jobb ramok is vannak, persze. de azert nem mindenki vesz joszivvel ismeretlen forrasbol beszerzett ramokat szamla es hivatalos garancia nelkul gyanusan olcso aron. Ha esetleg osember nem ervenyesiti a granciat ahogy kell akkor a fogyasztovedelemnel feljelentem, vagy mi?
most nem beszolni akarok, biztos korrekt uzletember Osember, de van akinek szamitanak a kulsosegek is (pl.nekem).
Aktív témák
Aktív témák
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Autós topik
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen autót vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen program, ami...?
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Gitáros topic
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- AKCIÓ! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple iPhone 14Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest