Hirdetés
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DeFranco: Tanuljunk angolul játékosan! - Duolingo
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
Aktív témák
-
Salvador20
őstag
válasz
FehérHolló
üzenetére
csak ironizáltam róla, hogy még sok embernek dc-je, meg ddr2-je sincs, de már a határon van mindenféle újítás....nem kell komolyan venni mindent, attól megöregszik az ember
Mod: Meg ha 1X lesz türelmed és érdekel, keresd vissza az akkor beszólásom erről a quad dologról, akkor is csak hülyeség szintjén említettem meg semmi komoly dologra nem gondoltam, és igazad van! Fogalmam sincs, hogy mi áll a háttérben és nem is bírnám átlátni....ezért ülök én végfelhasználóként a gépem előtt és ezért nem egy fejlesztőcégnél vagyok valami nagyokos.....
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Patriot Viper Venom 2x16GB DDR5 6000MHz CL30 - Gari 2035.10.08. -ig -
- Új, felbontott Kingston FURY 32GB (2x16GB) KIT DDR5 5600MHz CL40 Beast Black RGB XMP - 8 év gari! -
- Kingston FURY 32GB (2X16GB) KIT DDR5 5600MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év gari! -
- Új, felbontott Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL30 Beast Black XMP/EXPO - 10 év gari!
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) KIT DDR5 6000MHz CL36 Beast Black XMP/EXPO - 1 év bolti garival! -
- Dell Latitude E7470. Olcsó üzleti kategóriás laptop! Új akkumulátor!
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue 1ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3743, 91% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest